Arkiv

Tekst: | Publisert: lør 01.12.2018 kl. 10.08
Voldsvenstre slo til mot SIAN igjen
De venstreblivne anklager ofte høyresiden for å befinne seg i ekkokamre, hvilket visstnok er skadelig. Men når vi beveger oss ut blant meningsmotstandere, får vi så hatten passer da også. Anna Bråten og undertegnede fra SIAN ble overfalt av kommunister under Antirasistisk Senters markering på Eidsvolls Plass 30.11.2018. TV2 rapporterer at SIAN angrep ARS demonstranter med pepperspray og batonger. Det er løgn. Virkeligheten er motsatt, og den er stygg.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: lør 01.12.2018 kl. 00.39
Trædal misfornøyd med sine medsammensvorne
«Hvorfor ytre høyre vinner debatten og hvordan vi kan stoppe dem» er den ubeskjedne tittelen på miljøkrigerens nye bok. Det nærmeste Eivind Trædal kom i å besvare gåten under gårsdagens boklansering, var å påpeke at hans meningsfeller unnlater å ta faktabaserte debatter med de slemme høyreekstremistene. Han kritiserer sine meningsfeller for at de bare tar metadebatten.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: tor 29.11.2018 kl. 10.44
Benedicte Bjørnland vil være en ulykke som sjef for politiet
I en tid der kvinners innsats på viktige samfunnsområder er en snakkis, leverer regjeringen et sterkt innspill. En utnevnelse av Benedicte Bjørnland som politidirektør er like effektfullt som FNs Global Compact for Migration for Norge og nordmenn, på områder som likeverd, demokrati, velferd, fred og sikkerhet.

Sider