Voldsvenstre amok under stor shariafest

Den voldsvennlige vakten til høyre mens Ervin Kohn intervjues.

Islam og voldsvenstre i kraftfull symbiose på Tøyen

Voldsvenstre amok under stor shariafest

Dårlig nordmann med sterke voldstilbøyeligheter

Ali Mirahmadi, miserabel vaktsjef på Tøyen. Her ved Eldorado bokhandel 2017

Jørn Erik Jenssen, vaktmann, kommunist og Refugees Welcome aktivist.

Under slagordet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» har Tøyenbeboerne markert sin støtte til retten til å flagge for islams hat og islams (ny)rasisme ved å ikle seg shariauniform på offentlig sted.   

Bakgrunnen for arrangementet er at den shariauniformerte Warsame hevder å ha blitt hijabtafset og trakassert av en vantro nordmann. Responsen fra lokalsamfunnet er fullstendig ut over alle proposjoner.

For hvor er lokalsamfunnets sympati og engasjement for alle ofrene for muslimske morderzombier? De over 500 årlige voldtektsofrene i Oslo? Balkongjentene? FGM ofrene? Ofrene for den notoriske vold i nære relasjoner som gjennomsyrer de muslimske miljøene? Undertrykkelsen, negativ sosial kontroll, mobbing av etnisk norske skoleelever fordi de er ikkemuslimer, og all øvrig islamsk herrefolkadferd som er på god vei til å omgjøre Norge til et ekte islamsk drittland?

Null.

Men når en muslim hevder å ha blitt hijabtafset, da skjer dette. Arrangementet på Tøyen er et vitnesbyrd om et samfunn i total mental kollaps. Et alvorlig sykdomstegn ved samfunnet. En skam.

Get your shit together, Tøyen. Slik byen har utviklet seg etter islaminvasjonen, må det Warsame hevder å ha vært utsatt for karakteriseres som temmelig ordinært. Dattera mi ble utsatt for langt alvorligere ting på barneskolen, av groruddalske minivoldsmuslimer, uten at noen løftet en finger av den grunn. Det er kvalmende å se dårlige nordmenn på Tøyen delta i sin egen dødsdans på denne måten.  

Det absurde i dagens markering kom raskt i skyggen av en representant for voldsvenstre, som angrep undertegnede. Mer om dette her: NRK  Youtube  Resett

Voldsmannen er en gammel kjenning fra SOS Rasisme / Tjen Folket kretsen. Han har i årevis trofast fulgt politiske markeringer i håp om å finne noen å denge. I dag så han sitt snitt til å angripe underegnede. Han vil bli anmeldt.

At Tøyen feirer sin undergang er ille. At voldsvenstre angriper borgere på gater og torg er verre. At ordensvakten i teamet til vaktsjef Ali Mirahmadi sto smilende og så på mens venstreekstremisten gjentatte ganger slo løs på meg er dagens høydepunkt på galskapskalaen. SIAN sin nettavis har søkt Ali Mirahmadi for kommentar. Han har ikke besvart vår henvendelse.

De mange tilsluttede organisasjoner bør gå i seg selv, og vurdere hva det er de har vært med på. En del av de tilsluttede organisasjonene vet godt hva de gjør, og er såre fornøyde med den hjernedøde adferden til de skitne vantro islamofile på Tøyentorget. Sic transit gloria mundi.