Muslim Obama, farvel!

Muslim Obama, farvel!

”Vis den muslimske verden respekt”, sa Barack Hussain Obama ca. 12 ganger da han lot seg intervjue av arabisk fjernsyn denne uke. Han fremholdt sin nære forbindelse til islam ved å påpeke at han hadde muslimer som familiemedlemmer, og at han har bodd i et muslimsk land, Indonesia. Innen 100 dager vil den nyvalgte presidenten tale til den muslimske verden. Det er grunn til å frykte at denne talen blir en ytterligere markering av at islam med profeten (ufred være med ham), Koranen, Hadith og den muslimske ukultur skal ikke-muslimer vise aktelse og ærbødighet.

Barack vet, eller bør vite, at islam har ført krig mot de ”vantro” på tre kontinenter i snart 1400 år. Han bør også vite at profeten Muhammed, som er muslimenes etiske forbilde, var en pedofil sexovergriper, karavanrøver og drapsmann.

Hvordan kan Barack kreve at vi skal vise ”respekt” for den muslimske verden – en verden der de mest grunnleggende menneskerettigheter blir trampet under fot. Her anerkjennes ikke demokratiet, andre religioner og ytringsfrihet tåles ikke. Alt og alle er underlagt et tyranni av et sharialovverk. I virkeligheten krever de islamske staters ledere at muslimene skal leve i en konsentrasjonsleir.

Hvordan kan vi respektere dette? Når Obama ikke distanserer seg fra islams svøpe over menneskeheten, blir han selv en budbærer av dette onde totalitære, politisk/religiøse systemet.

Muslim Obama, farvel!

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Leder