Aftenposten – politisk aktivist i ondskapens tjeneste

Uintegrerbare herrefolk, her på Gotland

Nå har løgnleverandøren Aftenposten vært frempå igjen

Aftenposten – politisk aktivist i ondskapens tjeneste

Islam legger sin klamme hånd over Europa. Gode muslimer herjer. Overfall og sexovergrep florerer så det knapt er mulig å holde tellingen. Ikke overraskende unnlater Aftenposten nok en gang å fortelle sannheten til det norske folk. Denne gangen er det rapporteringen fra uroligheter i Stockholm de fortier og fordreier slik at sannheten tildekkes og de norske leserne blir lurt.

Stockholm Centralstation, et yndet sted for muslimske predatorer

Sannheten er Aftenpostens første offer

 

Aftenposten rapporterer; «Svensk politi: Maskerte menn skulle skade flyktningbarn». Frie svenske medier rapporterer derimot en annen virkelighet; «Ett större bråk uppges under kvällen ha brutit ut mellan något slags huliganer och de marockanska gäng som sedan en tid driver runt och begår rån och sexualbrott i centrala Stockholm».

At de muslimske ungdomsbandene faktisk har begått ran og seksualforbrytelser har blitt dokumentert gjennom mediene den siste tiden. Likevel unnlater Aftenposten å nevne den bakenforliggende årsaken til svenskenes reaksjon.

Aftenpostens Marita E Valvik har begått et stykke journalistikk som går langt forbi det tendensiøse, når hun fremstiller bråket i Stockholm som om en gjeng svenske busemenn angriper uskyldige barn. Aftenposten og Marita E Vandvik finner det opportunt å få det til å fremstå som at svenskenes sinne kommer helt ut av det blå og at svenskene er å klandre for sin adferd.

I Sverige klassifiseres du som ensamkommande flyktningebarn dersom du selv hevder å være mindreårig, samt at saksbehandleren bedømmer deg å være under 40 år gammel (!). Hele verden ler/gråter av Sveriges utrolige naivitet på dette området. Å påstå at de muslimske ungdomsbandene som lager helvete er mindreårige er derfor direkte uærlig. Hva er Aftenpostens agenda med å lyve til nordmenn? Det er nærliggende å tro at Aftenposten innbitt holder fast ved sine raknende illusjoner om multikulturens velsignelser og høyresidens demoniske sjel av ideologiske grunner. Aftenposten svikter sitt samfunnsoppdrag når de lyver til nordmenn. For en så grov virkelighetsforvrengning som Valvik har begått her, bør defineres som en løgn.  

Likegyldig hvilke politiske preferanser de såkalte hooligans har eller ikke har, så er situasjonen ikke uventet. Svenske myndigheter er ikke villige til å gi sine ekte borgere sikkerhet. Statens manglende evne til å ivareta sikkerheten til borgerne er dessverre også en funksjon av at muslimenes overgrep er så omfattende at ressursene simpelthen ikke strekker til. Statsmaktens kapitulering for muslimene er ikke unik for Sverige.

Svensk politi oppfører seg som politikere, og tror deres samfunnsoppdrag er å skjule sannheten for borgerne. På ett eller annet tidspunkt får borgerne nok av sviket fra politikere og politi. Da går borgerne selv ut i gatene. Det skjer i Sverige, og det vil komme til å skje i Norge med mindre Erna Solberg snart begynner å gjøre jobben sin, og iverksetter adekvate tiltak mot den muslimske invasjonen. Den helt naturlige reaksjonen fra borgerne i Stockholm skyldes at invasjonen av Sverige har kommet lenger enn i Norge. Sverige i dag er et bilde på Norge i morgen. Vi får håpe våre politikere snart begynner å agere ansvarlig overfor de muslimske invasjonsstyrkene, slik at vi unngår borgerkrigslignende tilstander i Norge. I så måte er det kontraproduktivt av Aftenposten å levere falske virkelighetsbeskrivelser, som kan forlede politikerne til å tro at det er borgerne og ikke de muslimske okkupantene som er problemet.

 Sverige har flere mediebedrifter som opptrer som regelrette landssvikere. Det er slike Aftenposten nå strekker seg etter å etterligne.