Allah og «profeten» må storkose seg over at så mange kafirer ble drept!

Herved gratulasjon til alle gode muslimer etter de vellykkede drapene og lemlestelsene på Siri Lanka

Allah og «profeten» må storkose seg over at så mange kafirer ble drept!

Gratulerer, muslimer! Dere klarte det igjen – denne gang ble det gode resultatet foreløpig 160 døde og 400 såret. Allah og «Profeten må storkose seg over at så mange kafirer ble drept. Martyrene – selvmordsbomberne gjorde jobben sin – de fikk has på tre kirker og like mange hoteller med i alt 8 eksplosjoner. Velfortjent er martyrene nå i Paradiset med 72 unge kvinner, mens jihadistenes familier her nede på jorden har familieselskap i pur glede over at de har familiemedlemmer som ofret seg for Allahs sak.

Alle gode muslimer holder fast ved at jihad håndheves av Allah. Det finnes ingen høyere autoritet derfor er den alltid rettferdig. Jihad kan være en hvilken som helst handling som fremmer islam og som svekker Allahs fiender.
Politiske ledere verden over, inklusive vår egen statsminister, står nå frem med sine sedvanlige fordømmelser av terrorangrepet, men de har alle mer eller mindre åpnet veien for islam med tilhørende jihadisme. Den som bærer ved til bålet kan ikke geberde seg som sjokkert når bålet blusser opp.
Til og med Det muslimske brorskap forsvarer vold mot sivile. Udåden på Siri Lanka føyer seg inn i tusener på tusener andre jihad-aksjoner med drap og lemlestelser av mennesker. I løpet av 1400 år som islam har herjet blant menneskeheten er 270 millioner blitt drept i jihad. Winston Churchill sa det slik: «Så forferdelige de er, forbannelsen som muhammedanismen pålegger sine tilhengere!»
Europeiske ledere har fått utallige advarsler men de bryr seg ikke. De vet – eller burde vite at muslimer bevisst gjør seg nytte av vestlige institusjoner inntil tiden er kommet da de kan konverteres og settes inn til nytte for islam.
Den som leser boken «Unge muslimske stemmer – om tro og ekstremisme» får et godt inntrykk av hvor utbredt hatet er mot vår samfunnsmodell. De hevder at Vesten lenge har ført krig mot islam, korstogene og økonomisk utnyttelse har de kristne brukt for å utradere islam. Muslimene tar med jihad til motmæle mot undertrykkelsen Vesten representerer overfor islam. Med andre ord: Jihad er akseptert av muslimer også i Norge.
Når skal det gå opp for våre politikere at islam er en dødelig trussel mot vår sivilisasjon og at vernegrep må tas! Tidligere redaktør i Dagbladet, John Olav Egeland, skrev lørdag i en artikkel: «Vi må sikre oss at norske muslimer er på innsiden av de demokratiske tradisjonene, ikke støtes ut.»
Kan situasjonsbeskrivelsen uttrykkes mer naivt?
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
leder