Allah ordner ny moské i Hunndalen

Uintegrerbare nytotninger flytter kasernen sin

Allah ordner ny moské i Hunndalen

Menn fra Hunndalen !?

Øksesvinger i Hunndalen. Når spyrjast det etter spjot i Norge?

De Uintegrerbare har leid lokale i Gjøvik Sentrum i ti år til ukulturvirksomheten sin.  Nå er det Hunndalen sin tur til å ha dem.

Et nedlagt bakerilokale er nylig solgt til «forsamlingslokale». Om man kaller det moské, kaserne, indoktrinerinsanstalt, (u)kulturhus eller andre finurlige ting, er det i realiteten samme businessen.  Konseptet går ut på å indoktrinere muslimer slik at man unngår at de integreres – eller allah forby – assimileres. Her er det grunnkurs i gruppetenkning om dem og oss, jamfør koranen 48:29.

Som verset angir, er de flinkeste så ivrige at de får blåmerke i skallen. Det vanker kanskje også diplom i Stammementalitet til flinkeste gutt.  

Ukulturhuset oppgir at de byr på koranskole for barn. Dette frigjør unga effektivt fra eventuell medfødt og brysom kritisk sans. Den er jo uansett forbudt jamfør koranen 5:101.  Monomanien, puggingen, de hyppige bønnene og den islamske tilnærming til begrepet barneoppdragelse, er en meget effektiv metodikk for hjernevask.

Den islamske metodikk for barneoppdragelse medførte forøvrig en femdobling i familievernkostnaden i Vestre Toten etter invasjonsbølgen i 2015.  

At det også tilbys “leksehjelp”, sikrer at unge muslimske unger ikke menger seg med skitne vantro på fritiden.  

Da går det kanskje slik Andre Serviér beskrev i «Mind of the Musulman»;

«Den bedøvende innflytelse av islam er godt illustrert av måten muslimen oppfører seg på i ulike stadier av livet hans. I sin tidlige barndom, når religion ennå ikke har infisert hjernen hans, viser han en livlig intelligens og et bemerkelsesverdig åpent sinn, tilgjengelig for ideer av alle slag; men, etterhvert som han vokser opp og utsettes for familiens og samfunnets påvirkning, tar islam tak i ham og omslutter ham, hjernen hans stopper tilsynelatende å fungere, hans dømmekraft svinner hen, hans intelligens paralyseres og blir uhelbredelig degenerert».

Imamen takker Allah for at de har fått kjøpe kåken. Eieren av boligseksjonene i 2. og 3. etasje gjør nok ikke dét. Han risikerer konkurs. Her ligger det an til billigsalg av leiligheter til imam og storfamilie fra dalstrøka uttafor. Tilsvarende sørgelighet er i sikte for tilstøtende boligeiere, som får uhumskheten nært på livet. Heldigvis er grillsesongen lang, og grillribba rimelig. Fram med grillspjotet.

Hunndalen har høy andel Uintegrerbare. Det fikk vi bekreftet da de fikk sin halaltilpassede smultringvogn i vinter. Naboene har klaget på å få ødelagt bomiljøet sitt av den planlagte moskéen.  

Vi har også registrert politisk engasjement. Partiet De Kristne påpeker helt korrekt at islam er forbundet med vold, overgrep og terror.  Partiet opfordrer De Uintegrerbare til å benytte en norsk koranoversettelse i sitt arbeid. Men en korrekt norsk oversettelse eksisterer ikke. De er alle mer eller mindre redigerte og hvitvaskede. En annen sak er at ikke alle De Uintegrerbare kan lese, enda færre kan lese norsk.  

Hadde kunnskapen om islam vært tilsvarende høy i resten av det politiske etablissement på Gjøvik som den er hos Partiet De Kristne, ville politikerne ha forvist de islamske aktiviteter fra kommunen.  Vi observerer ett parti som har lagt inn gode aksjer til kommunevalget i høst. Nå er det bare for resten av nasjonalkonservative og Norgesvennlige partier å følge opp med klar tale.

Vi må forby sharia og deportere dem som vil leve etter sharia.