Båtflyktninger

Båtflyktninger

I disse dager ser vi store menneskestrømmer som tar sjøveien over Middelhavet fra det afrikanske kontinentet, i forsøk på å komme seg til Europa. Den norske godhetsindustrien er raskt ute med å påstå at det er vår plikt å huse alle som ønsker seg til Norge. Vi andre vet derimot at disse menneskestrømmene representerer akkurat det samme som det godhetsindustrien gjør; en industri; en lukrativ business. Dette er dagens trafficking (menneskesmugling).

Hundretusener av mer eller mindre desperate mennesker flykter fra sine muslimske hjemland for å prøve lykken i vesten. Tragediene i Middelhavet har etter hvert fått et ufattelig omfang, og Europas humanitære tradisjoner tilsier at vi må ta oss av disse stakkars menneskene. Menneskesmuglerne har meget gode tider. De selger billetter for plasser i synkeferdige farkoster, vel vitende om at dersom det oppstår problemer, så kommer europeerne til unnsetning med moderne redningsskip. Det vil derfor ikke forbause meg om smuglerne har økt prisene betraktelig nå når overfarten er blitt mer sikker og komfortabel. Media er etter hvert blitt vant til å vise frem smilende og stolte norske sjøfolk som redder flere hundre mennesker om gangen og bringer dem,- ikke tilbake dit de kom fra, men til Europa. Dersom «hjemlandene» deres er blitt ubeboelige, så bør vi alle være klar over at det i dag er 57 muslimske land i verden, så hvorfor dette er «kristne» lands oppgave og ansvar kan en jo lure på!

Europa islamiseres i takt med muslimenes inntog. ISIL-leder og «kalif» al-Baghdadi, har et uttalt mål om at 500 000 muslimer skal bringes til Europa i inneværende år. Dette er et realistisk mål etter som våre politikere nærmest forsøker å overgå hverandre i gjestfrihet og «raushet» når det gjelder muslimsk innvandring. Samtidig med dette blir kristne forfulgt og drept, og kirker rasert i det ene muslimske landet etter det andre,- uten at dette resulterer i et eneste protest-tog i våre byer.

Galskapen har tilsynelatende tatt fullstendig overhånd!

Stopp islamiseringen av Norge!

Kåre Magnus Dreyer,

Hafrsfjord.