Blest om gatenavn i Drammen

Ett av Norges verste islamhøl med ny milepæl i shariatilpasningen?

Blest om gatenavn i Drammen

Akroma kan melde at det har vært folkelig aktivitet i etterkant av tyrkernes nylige forslag til nye gatenavn i Drammen. Således er enkelte steder omdøpt, allerede før kommunen skal behandle navneforslagene.

Saken har vakt en viss oppsikt på sosiale medier. Velviljen er stor, mht å bidra til gatenavn som kan behage berikerne i Drammen.

Blant de navneforslag som fremkommer i etterkant av artikkelen, er :

Sharia allè, Halalveien, Bombebeltegata, Macheteveien, Æresdrapsgata, Tvangsgifteveien, Hijabgata, Halshoggerveien, Flykaprerveien, Selvmordsbombegata, Bilbrennerveien, Steinkasterveien, Pedofetens Plass, Geiteknullerveien, Barnebrudveien, Ramadangata, Innavlsgata, Koranveien, Trygdesnylterveien, Lykkejegergata, Terroristtrappa, Knivstikkerhellinga, Jihad Terrasse, Massegravjordet, Hududstubben og Undergangen.

Kan du skjønne hva som får folk til å assosiere disse fiktive gatenavnene med et islamsk land?

Noen av de ovennevnte gatenavn er selvfølgelig over streken i forhold til hva kommunen vil finne hensiktsmessig. Jeg ville for eksempel ikke våget å assosiere geiteskjending med islam. Khomeini var jo i «The little green book» tydelig på at det var hester, muldyr og esler man kan sodomere.