Blir dette den største SIAN-demoen noen gang?

Arne Tumyr, leder i SIAN, holder vanligvis ikke noe tilbake når han angriper islam og islamismen

SIAN har en bred markering i Oslo lørdag mot islam:

Blir dette den største SIAN-demoen noen gang?

Stopp islamiseringen av Norge, inviterer «hele folket» til en verdig demonstrasjon mot islam og islamiseringen - lørdag 26. oktober - fra kl. 12.00 til 14.00 - på Eidsvollsplass nedenfor Stortinget. Hovedtemaet er: «Islam - en trussel?

Eilert Sannes på «talerstolen» på Eidsvollsplass utenfor Stortinget.

Merete Hodne, medlem av SIAN, har i flere år talt islam midt imot.

Stor
demo
i Oslo
Lørdag 26. oktober (12 – 14) blir en stor dag i hovedstaden – for da kommer SIAN til Oslo for å demonstrere mot islamiseringen.

Mye tyder på at SIAN med dette arrangementet kommer til å avholde organisasjonens største demonstrasjon mot islamiseringen som noen gang har vært avholdt i Norge. Det kommer folk langveis fra for å delta i arrangementet. Som vanlig blir det ordet, argumenter og appeller SIAN på fredelig vis fremfører – med fullstendig fravær av voldsbruk.
På plassen blir det en tydelig banner-markering «Stopp islamiseringen av Norge». Kl. 12.45 taler leder i SIAN, Arne Tumyr, og videre blir det appeller av Eilert Sannes, Ronny Alte med flere. SIAN-medlemmer deler ut brosjyrer - og man tar sikte på spørsmål og samtaler med alle som er interessert i et av de viktigste problemene i vår tid.
-Vilket budskap kommer du med, Arne Tumyr, du pleier vanligvis ikke å holde noe tilbake når du står på talerstolen og gyver løs på islam?
-Mitt bidrag blir forhåpentlig vis enkelt, klart og opplysende - der tilhørerne får et usminket bilde av islamiseringen som har sitt utspring fra islam. Man kan jo ikke benekte det som vitterlig står i Koranen, og man kan heller ikke stikke under stol at islamister ønsker ikke å bli integrert i det norske samfunn. Islam og islamisme er et lite problem for oss som lever nå, men om hundre år har Norge blitt et samfunn med strid, konflikter og utrygghet - som en direkte følge av at vi i vår tid ikke setter foten ned.
-Det er vel her at du klemmer i vei med kritikk av våre politikere?
-Ja, det er jo de som har hovedansvaret. Stortinget mener faktisk - det være seg SV- eller FrP-politikere at islam i teori og praksis er innenfor rammen av det som er lov og rett. Dette betyr at vi står overfor en nesten håpløs kamp, men vi har ikke tenkt å gi oss. En dag vil vi vinne fram, men foreløpig ser vi noe som de fleste politikere ikke ser - som de ikke vil se fordi det er så ubehagelig.
-Dette betyr, Arne Tumyr, at du kommer til å holde en tale med heftige innspill for ikke å si utspill?
-Helt korrekt - dette ser jeg fram til, sier SIAN-lederen. Han peker på at også andre kommer på «talerstolen» - som også vil, ifølge Tumyr belyse det som er og blir hovedproblemet for land og folk.
Bodil - redaksjonen - SIANs nettavis