Boikott banker som oppretter sharia-lån!!

Boikott banker som oppretter sharia-lån!!

DnB Nor og Nordea gjør kjent i dag at de akter å opprette sharia-lån. Ifølge islam er det forbudt å kreve renter ved pengelån. Banker kan omgå denne islam-doktrinen ved at de pakker låneomkostningene inn i "gebyrer ", "faktureringstillegg" eller lignende. Alt er greit bare man ikke benytter ordet renter overfor islamistene. Min oppfordring i engenskap av leder for organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN er:  Boikott banker som villig lar seg bruke i islamiseringen av vårt land.

Angivelig representerer muslimene et nytt marked for bankene. I løpet av to år regner DnB Nor med at sharialån er et faktum.

Det er uhyggelig at islamiseringen, som myndighetene har åpnet for, nå også får sitt inntog i bankverdenen. Den norske stat går nå mot et fullstendig splittet samfunn som må ende opp i konflikter. Bankene bør kreve av muslimene: Helt ok med lån hos oss, men dere må akseptere de samme låneregler som gjelder for befolkningen ellers i dette landet.

Utspillet fra bankene er et anslag mot selv grunnvollen i samfunnet -  forskjellsbehandling av mennesker på reøliogiøst grunnlag.

Jeg vurderer å avvikle mitt kundeforhold med DnB Nor i dag.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

leder