Den frie verden vil la seg beseire av islam

Den frie verden vil la seg beseire av islam

Toneangivende medier i USA gir uttrykk for, ifølge Dagens Nyheter, at folkeavstemningen i Sveits med påfølgende minaretforbud er uttrykk for intoleranse av en type som ikke finnes i USA. I Sveits er ca. 6 prosent av befolkningen muslimer. New York Times skriver at land med en betydelig større andel muslimer, bør vurdere hva som kan motvirke den trend man har sett i Sveits. Også en jødisk gruppe i USA, American Jewish Committee, fordømmer resultatet av folkeavstemningen. Vi står overfor et angrep på grunnleggende verdier og mangler respekt for religionsfriheten, sa David Harrid, som er talsperson for AJC.

Resultatet av folkeavstemningen i Sveits kom som et sjokk på Berlin-imamen Abdul Basit Tariq. Nå er det muslimenes plikt å gå ut til alle ikke-muslimer å forklare sin tro, sier han.

I Köln har et lokalt parti startet en kampanje mot stormoskeen som er planlagt i byen. Ved vårens delstatsvalg skal man gjøre moskeene til et stridsspørsmål under parolen: ”Vi er alle sveitsere.”

I Frankrike, landet med den største muslimske befolkning i Europa, har regjeringen dratt i gang en debatt om ”Frankrikes nasjonale identitet”. I dette landet har motstanden mot bygging av moskeer nådd nye store høyder. Bare en femtedel av franske velgere er for moskébygging.

I Storbritannia er det over 1 500 moskeer. Ca. 2,5 millioner mennesker betrakter seg som muslimer. Et minaretforbud er helt utenkelig, blir det meldt fra London.

Den iranske utenriksministeren, Manouchehr Mottaki, advarer mot en øket islamofobi i Europa.

I Norge er det 44 pst. av befolkningen som vil si nei til forbud mot bygging av minareter, mens det er et flertall som vil ha forbud, eller som ikke har bestemt seg. Professor og forfatter Hallvard Hagelia fra Ansgar teologiske høgskole, skriver om ”islamfrykt” i Fædrelandsvennen 31. desember. Her heter det: ”Det er nærliggende å anta at det på Sørlandet er det et folkeflertall mot minareter. I så fall vil det være et skremmende vitnesbyrd om lav prioritering av religionsfriheten – i bibelbeltet.”

Det er bare for oss å slutte oss til det Rune Vik-Hansen så treffende skriver: ”Islam er ingen religion, men et fullstendig system av religiøse, juridiske, politiske, økonomiske og militære komponenter hvor den religiøse komponent kun er et dekke for alle de andre. Islamisering skjer når det er tilstrekkelig mange muslimer i et land til å agitere for sine såkalte ”religiøse rettigheter”, gjerne under dekke av religionsfrihet, men når politisk korrekte og kulturelt ulike samfunn enes om muslimenes ”rimelige” krav på sine ”religiøse rettigheter”, får man samtidig alle de andre komponentene med på lasset.”

Det er disse forhold våre politiske ledere nekter å ta innover seg, til tross for minaretavstemningen i Sveits med tilhørende klar advarsel til folkets ledere. Myndighetene dogmatiserer en religionsfrihet som muslimene i vår tid utnytter som islams sverd. Resultatet er at islamiseringen av Europa fortsetter i et akselererende tempo.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arne Tumyr
Leder