Elever må i dag møte til hjernevask i moskeen

Islamsk samvittighetsløs ideologi innføres metodisk i Norge:

Elever må i dag møte til hjernevask i moskeen

Når islamister slår til er det ingen grenser for umenneskelighet og samvittighetsløse handlinger. Siste melding kommer fra Beirut der en 15 år gammel gutt i går ble skutt og drept etter at islamister anklaget ham for blasfemi. Foreldrene var vitne til likvideringen.

Meldingen i dagens aviser, gjengitt av NTB har denne ordlyd: En 15 år gammel gutt ble søndag likvidert av islamister i Syria mens familien så på, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights.

Gutten arbeidet som kaffeselger i Aleppo. De islamistiske opprørerne skjøt ham etter å ha beskyldt ham for blasfemi, forteller eksilgruppas leder, Rami Abdulrahman.

Ifølge Abdulrahman bestod gruppen av etter alt å dømme utenlandske hellige krigere.

-De snakket arabisk uten syrisk dialekt. De skjøt gutten to ganger, først i munnen, så i nakken, mens moren, faren og søskene så på, sier han.

Fredag kom en melding fra Saudiarabia:  En 23 år gammel kvinne ble dømt til ett års fengsel og 100 piskeslag  etter å ha blitt voldtatt av fem menn en hel natt. Hun fikk et barn etter overgrepene.

I Somalia kan man bli dømt til døden for må ha blitt voldtatt. Det skjedde i november i fjor da en 13 år gammel jente ble dømt til døden. Hun hadde forbrutt seg mot islamsk lov fordi hun angivelig hadde hatt sex utenfor ekteskapet.

Tusenvis av mennesker ble vitne til den groteske henrettelsen av Aisha på et fotballstadion i havnebyen Kismayo. 13-åringen ble ført inn og tvunget ned i et hull i bakken. Deretter ble hullet dekket til slik at bare hodet stakk opp. Rundt 50 menn begynte deretter å kaste steiner mot henne. Etter en stund ble en sykepleier tilkalt for å undersøke om Aisha var i live. Den spinkle kroppen ble hentet opp av hullet og undersøkt. Da sykepleieren fastslo at det fortsatt var liv i henne, ble hun på nytt plassert i hullet slik at steiningen kunne fortsette.

Også i Somalia er det sharialovene som gjelder. Sharialovene  er utviklet på basis av  Koranens anvisninger.  Koranen ansporer islamistene og terroristene til de mest bestialske umenneskelige handlinger – blottet for enhver samvittighet. Alt dreier seg om å gjøre alt hva Allah og «Profeten» har bestemt.

 

I Norge er det i dag fritt fram for den samme ideologien som står bak det islamske barbariet – en ideologi og et despoti  som også langsomt  men metodisk presses inn i det norske samfunn. Ca. 100 elever fra Glemmen videregående skole i Fredrikstad er i dag beordret til å møte i moskeen på Tøyen i Oslo – der imamen skal indoktrinere elevene om islam som «fredens religion».  De norske jentene har fått pålegg om å møte med tildekket hår. Muslimske elever har forut for moskebesøket drevet  islamsk psykisk terror i kjent stil - de som ikke møter opp påkledt  i henhold til islamaske regler – er horer. Skolens ledelse har kunngjort at elever som uteblir fra moskebesøket får fravær og eventuelt anmerkning i karakterboken.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder