Få dem ut av landet, ropte folk til Londons ordfører

Cameron prototypen på politikere som ikke forstår islam

Få dem ut av landet, ropte folk til Londons ordfører

«Tenn dine levende lys over Europa», sang revykongen Dag Frøland  – som metaforisk hentydet til europeisk åndskultur – mot vold, diktatur og barbari. Muslimer har også funnet fram fyrstikkene, men de tenner ikke frihetens lys - de tenner på biler, bygninger og dreper på bestialsk vis – i tråd med islamsk tradisjon. Mens blodet renner fra et drapsoffer løftes kjøttøksen mot himmelen og islams seiersrop gjaller: Allahu Akbar! Aftenposten har bebudet en artikkel i morgendagens avis der en ung muslim hevder at det som skjer i Stockholm vil trolig også skje i Norge. Frykten for muslimer brer seg over hele Europa, alt mens journalister og politikere fortsetter med glorifiseringen av  det multikulturelle samfunn. Våre toppolitikere har tatt konsekvensen av situasjonen  – de kjører i skuddsikre biler. Vår gode og trygge verdensdel er i ferd med å forsvinne.

Det var soldat og småbarnsfar – den 25 år gamle Lee Rigby fra Manchester – som ble hakket i hjel med en kjøttøks i bydelen Woolwich sørøst for London i går. To muslimer kastet seg over den forsvarsløse ungdommen og utførte udåden. En av gjerningsmennene ropte – mens han sto med den blodige øksen i hånden: «Vi sverger ved den allmektige Allah at vi aldri vil slutte å slåss mot dere.»

Storbritannias statsminister, David Cameron, stempler soldatdrapet som «et svik mot islam. Det fins ingen ting i islam som rettferdiggjør denne i sannhet grusomme handlingen, sa statsministeren. Dermed er Cameron prototypen på den blinde og mentalt intellektuelt tilbakestående europeiske politiker – som ikke vet hva han snakker om – når det gjelder islam.

De «gode muslimer» som tar sin tro på alvor – har gjennom læreboken Koranen blitt pålagt at de skal drepe ikke-muslimer – som skrevet står i sure 5:33: «Lønnen for dem som fører krig mot Allah og hans sendebud, skal kun være at de drepes eller korsfestes.» Koranen har flerfoldige surer der det kreves at muslimer skal slåss mot og drepe de vantro som ikke vil underkaste seg islam. Cameron har ikke fått med seg at det begås tusenvis av islamske terrorhandlinger rundt om i verden. Det er intet, absolutt intet i Koranen som tilsier at jihadister skal fraholde seg fra terrorisme. Profetens fiender skal få strupen skåret over. De som drepte begikk såvisst ikke «svik mot islam» – tvert imot  handlet de i overensstemmelse med Koranens lære.

Når Cameron snakker som han gjør fjerner han seg fra folket som opplever situasjonen på en annen måte.  En folkemengde skrek i går mot Londons ordfører, Boris Johnson: «Få dem ut av landet!» Det var helt stille i bydelen i går kveld. Folk våget ikke å gå ut, langt mindre ta bussen. De var redde for at noe mer ville skje.

Aftenposten skriver på lederplass: Gjerningsmennenes opptreden etterlater mange ubesvarte spørsmål. Avisen kan følge opp sitt eget slagord: «Aftenposten gir solid bakgrunn for egne meninger». Det kan gjøres ved at avisen slutter med å fremme islamistenes usanne bilde av islam. Brukes en aldri så liten porsjon gravejournalistikk  rettet mot påstanden «islam er fredens religion» – da vil leserne få et korrekt bilde av bakgrunnen for det som har skjedd  – i London, Stockholm og over alt ellers der muslimer er – der de er er det ufred – og verre vil det bli.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder