Fireparti-regjeringen er taus om islam-problemet

Erna eller Jonas ved rattet blir vel hipp som happ

Fireparti-regjeringen er taus om islam-problemet

Det kan virke hipp som happ om det er Jonas Gahr Støres mannskap - eller om det er Erna Solbergs samarbeidspartnere - som styrer landet. Intet tyder på at noen av disse politiske grupperingene vil rive ned og endre dramatisk den samfunnsmodellen vi har. Men sett med SIANs øyne er det ingen grunn til å rope hurra for den nye 4-parti-regjeringen, hvis medlemmer åpenbart vil være islam-vennlige. Det er heller ikke grunn til å applaudere Jonas Gahr Støres politikk - som legger opp til «vi må tilpasse oss det nye Norge».

Dessverre er det lenge siden vi har hørt Siv Jensen si det hun sa for noen år siden: «Koranen skal ikke styre landet». Det er slutt på hennes kritiske holdning til muslimer og «snikislamisering». Tilbake i FrP står noen enslige svaler som holder stand og som fremdeles sier: Det er islam og islamisme som er hovedproblemet.
Vi kan drømme - drømme om at det ble slått fast den nye regjeringsplattformen: Regjeringen vil verne om de grunnleggende norske og vestlige verdier og avvise et hvert krav om endringer eller tilpasninger av atferd, regler, normer og lover ut fra en religiøs begrunnelse.
Nei, i stedet for får vi åpenbart en regjering som er positivt innstilt til islam. Det sørgelige er at et mannskap med Jonas Gahr Støre ville i tråd med sosialistisk tradisjon også stilt seg skulder ved skulder sammen med muslim-vennene.
Når dette er sagt kan det også være grunn til å minne om: Norge er et av verdens beste land å bo i. Uansett parti har vi ærlige og rettskafne politikere som vil gjøre det beste for land og folk - selvfølgelig - samtidig som de har eget parti og egen posisjon å ivareta. Hovedproblemet er at de nekter å se den trussel islam er for vårt samfunn.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
leder