FrP’s landsmøte en skuffelse for SIAN

Flere stemmer å hente på bompenge-nei enn nei til islamiseringen:

FrP’s landsmøte en skuffelse for SIAN

Det var skuffende at FrP’s landsmøte ikke tok et oppgjør med innvandringspolitikken og islamiseringen. I stedet for var det nei til bompenger som sto sentralt. Trolig ble det vurdert slik at det var en god sak i den kommende valgkampen. Selv om partiets leder, Siv Jensen, i sin landsmøtetale gikk til angrep på ”skjeggete imamer”, var islamiseringen ikke noe tema. Stortingsvalget  skal FrP angivelig vinne i 2013, men man kan neppe forvente skarpere lut fra FrP mot islam.  Grunnen er klar nok: Partiets viktigste strateg og rådgiver er Tor Mikkel Wara, som vil neddempe kritikken mot islam. Han har en dominerende innflytelse i partiet – som kommer til uttrykk bl. a. i FrP’s tidvise overfladiske og lunkne konfrontasjonen med islam.

 

Tor Mikkel Wara trakk seg ut av FrP da Vidar Kleppe og Jan Simonsen som kraftfulle innvandringsmotstandere fikk fremtredende tillitsverv i partiet. Etter at denne grupperingen dels ble ekskludert og dels frosset ut, har Wara kommet tilbake igjen – nå som rådgiver. Han har gjort det klart at det var riktig å ekskludere Vidar Kleppe. Det er ingen tvil om at Wara, som Siv Jensen og hele FrP’s ledelse lytter til, ikke vil ha noen konfrontasjon med islam.
Partiets talsperson i innvandrings- asyl- og islamiseringsproblematikken, Per Willy Amundsen, hadde heller ingen fremtredende posisjon på landsmøtet.
Det forunderlige er at FrP ikke tar de tydelige signalene de har fått fra velgerne ved valg etter valg – jo sterkere de har flagget saker med kritikk mot innvandrings- og integreringspolitikken – jo større uttelling ved valgoppgjørene.
FrP vil sannsynligvis bli en sikker vinner ved valget i 2013 dersom partiet tar en reell, sannferdig og gjennomgripende konfrontasjon mot  de krefter som truer vårt land. Dessverre frykter vi at det ikke vil skje – snarere vil FrP tone ned sin kritikk mot islamiseringen – for det gjelder å gjøre sine hoser grønne også overfor Kr.F. og Høyre. I øyeblikket ser det derfor ikke særlig lyst ut sett fra SIAN’s ståsted – men situasjonen kan endre seg.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arne Tumyr
Leder