«Gode muslimer» tar livet av kafir-frafalne

Islamsk terror er symptomer - islam er sykdommen:

«Gode muslimer» tar livet av kafir-frafalne

Så ble det likevel ingen Nobels fredspris til pakistanske Malala Yousafzai. Den 16 år gamle Malala ble skutt av Taliban for ett år siden og svevde mellom liv og død. Hun overlevde så vidt og er i dag, hennes unge alder til tross, verdens mest markante forkjemper for jenters rett til utdannelse - noe Taliban og islam er imot. Muhammeds hær har lovet at de skal ta henne ved en annen anledning. Malala har ombestemt seg - hun vil likevel ikke studere til lege. Hun vil bli politiker - på linje med Benazir Bhutto - som ble tatt av dage av islamister fordi hun forfektet synspunkter som «gode muslimer» fant var i strid med Koranen og Profetens lære. Bhutto hadde like før drapet fant sted - mottatt et trusselbrev der noen som kalte seg «venner av al-Qaida og Osama bin Laden» - truet med «å slakte henne som en geit». Dette betyr at Malala Yousafzai må leve et farlig liv. Selv sier hun: «De kan bare skyte en kropp - de kan ikke skyte drømmene mine.»

Islam personlig

I den vestlige verden fremstilles Taliban, al-Shabab og al-Qaida som samvittighetsløse terrororganisasjoner - som ikke har noe med islam å gjøre. Det er feil. Denne type organisasjoner er et produkt av islam. Professor og eks-muslim, Mark Gabriel, tidligere foreleser ved Al-Azhar-universitetet i Kairo, sier i klartekst: Islamske terrorister får inspirasjonen fra Koranen.
Men våre politikere og hele det vestlige samfunn for øvrig - kan ikke, vil ikke og tør ikke si at det er islam som er ondets rôt. Den islamske terrorismen er bare symptomer på at noe er sykt - og dette «noe» er islam. Det er mer politisk komfortabelt å knytte ondskapen til «terrorisme».
Da verden sto stille 9. september 2001 ble det fra USAs side truffet mottiltak. President George W. Bush, sa: «Dette er ingen krig mot islam - det er krig mot terror.» Det ble den gang som nå tilslørt at verdens terrorisme i det alt vesentlige er hjemlet i islam.
Det er et nederlag at opplysningsnivået i den islamske verden er på et skremmende lavnivå - hvor en 16 år gammel jente - med eget liv som innsats - må kjempe for jenters rett til utdannelse. I dette samfunnet er sterke primitive krefter som vil hindre denne opplysning ved å drepe og sette fyr på jenteskoler.
Jihadistene lever for det som skrevet står i Koranen: «Hvis du gir Allah din rikdom og ditt liv, vil han tilgi syndene dine, og gi deg adgang til Paradis og hjelpe deg med å vinne slaget ditt.»
Malala tar avstand fra terrorisme, og som så mange andre muslimer sier hun at terrorisme ikke har noe med islam å gjøre. Det er mulig hun senere i livet kommer til andre resultater, som f. eks. Ayaan Hirsi Ali, som sier: «Islam er ikke bare en trosretning, men et levesett - et voldelig levesett. Islam er gjennomsyret av vold og oppmuntrer til vold.»
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arne Tumyr
Leder