Hat trenger motstand

Vend ryggen til de destruktive antirasistene

Hat trenger motstand

Usann påstand fra både Sultan og Rana

Antirasistisk Senter må ta et oppgjør med ondskapen i egne rekker

Dersom politiet ønsker å finne identiteten til voldskommunistene kan de spørre han som de arresterte i Fredrikstad 27.10.18. Han kan sees ved siden av Mirahmadi i videoklippet.

ARS vakt med doble standarder. Forsamlingsfrihet og øvrige vestlige frihetsverdier gjelder ikke for alle.

Etter et politisk møte 19.3.19 kom SIAN under angrep fra voldskommunister for tredje gang på et halvt år. Operative polititjenestemenn hjalp oss mot en kommunistisk kampgruppe utenfor Furuset bibliotek.

Dette var hardbalne politimenn av et annet kaliber enn den talentløse politimuslimen på Tøyen 28.9.18   Han tilhører forøvrig hatkrimgruppa, som for tiden fører krig mot SIAN.

Da SIAN deltok på en markering mot rasisme på Eidsvolls Plass 30.11.18, ble vi også angrepet av voldskommunister. Politiets respons dengang var å arrestere oss, og putte oss på glattcelle. Voldskommunistene ble ikke arrestert. Politiet henla forøvrig vår anmeldelse mot gjerningspersonene.

Det har vært skrevet en del om begivenheten på Eidsvolls Plass. Antirasistisk Senter har hatt regien i media, deres vaktmannskaper har foret gammelmedia med usannheter. Nå foreligger komplett videomateriale fra arrangementet. En kort snutt som viser voldsepisoden ligger her.

Rune Berglund Steens største bekymring etter kommunistvolden, var at voldsofrene skulle få sympati fra folk flest. Det ville jo vært for gæli. Han publiserte etter arrangementet denne teksten på sin facebookkonto:  

«Stor takk til alle som bidro til markeringen i dag! Det har vært en imponerende oppslutning, og det ble veldig fint og sterkt!! De to personene som ble pågrepet av politiet rett etter markeringen er kjente personer fra Stopp islamiseringen av Norge (SIAN). Disse kommer regelmessig på antirasistiske arrangement for å provosere. Dessverre lyktes de også i dag med å stjele fokus. Det er andre gang i år at politiet har måttet fjerne disse to fra et av våre arrangement

For folk av Berglund Steens støpning er det en provokasjon bare å observere en meningsmotstander. Vår blotte eksistens er utålelig for slike som ham. Rune Berglund Steen synes ikke å være belemret med dårlig samvittighet for at det fra hans talerstol ble oppildnet til hat mot annerledes tenkende. Han syntes tilsynelatende at kommunistvolden var «veldig fin og sterk».  

Kommunisten Sofia Rana er blant dem som har fremsatt påstander som ikke er i samsvar med sannheten i sakens anledning. Hun hevdet følgende til Medier24.no; «Disse personene var ikke tilstede fordi de var interesserte i budskapet til talerne. Denne duoen dukker opp på alle antirasistiske arrangementer, med kameraet sitt som de presser opp i ansiktene til folk for å dokumentere hvem som er tilstede. De lager kvalm og publiserer bilder av folk på sine nettsteder og Facebook-sider. Ifølge politi og vakter ble de bedt om å forlate stedet, men nektet og begynte å rope høyt. Slik eskalerte situasjonen seg, maskerte personer kom løpende og det endte dessverre med håndgemeng. Politiet grep heldigvis inn raskt. Hos Resett har en av personene fra SIAN fått gjengi sin versjon av det som skjedde og der går han løs på en av vaktene, Ali Mirahmadi som kun prøvde å hindre at noen skulle bli skadet. Mirahmadi blir der omtalt som «en aggressiv kommunist» som ropte på voldsmennene og at vaktene passivt sto og så på volden som ble utført. Dette stemmer ikke i det hele tatt da jeg selv var vakt og deltok i forsøket på å skape ro og orden ved å skille partene».

At Rana i likhet med Berglund Steen gjør hevd på å være synsk mht SIAN sin hensikt med tilstedeværelsen på offentlig arrangement på offentlig sted,  får så være. At hun misliker lovlig filming på offentlig sted er symptomatisk for slike som henne.  SIAN frekventerer meningsmotstanderes arrangementer ukentlig. Vi prøver å bygge broer, og byr på oss selv. Dialogforsøkene faller riktignok som oftest på stengrunn, men ingen kan beskylde SIAN for å leve i et ekkokammer.  At hun hevder vi presser kamera opp i ansiktet på folk er en løgn. Jeg filmet en vakt to sekunder av de 20 minutter arrangementet varte, da hun oppsøkte oss midt i et hav av folk som filmet, og spurte hvorfor vi filmet. Vakten provoserte forsettlig og jeg filmet henne kun lenge nok til å dokumentere hennes identitet.

Rana hevder at SIAN ropte høyt. Som videoen viser, snakket vi ikke høyere enn nødvendig for å kommunisere på ti meters avstand, med samme volum som vaktene. Ranas påstand er i strid med den dokumenterbare sannhet.

Rana hevder at hun deltok i et forsøk på å skille partene. Men det var politiet som grep inn ved å angripe SIAN bakfra samtidig som vi var under angrep forfra fra voldskommunistene. Politiet grep inn ca fem sekunder etter at jeg mister kamera, fordi jeg denger den ene angriperen. (Opptaket brytes da). Jeg så aldri Rana, og jeg vet hvordan hun ser ut.

Rana hevder at kommunisten Ali Mirahmadi ikke ropte og tilkalte voldsvennene hans. Filmen viser at Mirahmadi er demokratifiendtlig overfor SIAN i ordvekslingen forut for kommunistvolden, hvorpå han trekker opp på plassen der han møter sine venner voldskommunistene. Videoen viser at disse sirkler omkring og kommuniserer med hverandre samtidig som voldskommunistene begynner å maskere seg.  Ranas påstand er i strid med den dokumenterbare sannhet.

Hun hevder at Mirahmadi kun prøvde å hindre at noen ble skadet. Filmen viser at han ikke foretok seg noe for å hindre at hans venner angrep oss. Ranas påstand er i strid med den dokumenterbare sannhet.

Mirahmadi sin adferd er ikke overraskende. Han og hans Antifavenn Jørn Erik Jenssen sto passive og så på da deres meningsfelle med kjent identitet angrep undertegnede på Tøyen i september.

Rana hevdet til Medier24 at Aftenpostens faktagjengivelse er den mest korrekte. Aftenposten skriver; «Da appellene var ferdige, oppsto det håndgemeng. To innvandringsmotstandere ble pågrepet for å ha egget til bråk mot markeringen og for ordensforstyrrelser. De to, en mann i femtiårene og en kvinne i slutten av femtiårene, ble kjørt i arresten».  Se videoen, og gjør deg opp en mening om Aftenpostens versjon er korrekt mht hvem som egget til bråk.

Rana serverte ennå påstand som er i strid med den dokumenterbare sannhet, da hun på twitter hevdet at politiet hadde bedt SIAN forlate Eidsvolls Plass. Se videoen.  

Shoaib Sultan løy på twitter umiddelbart etter hendelsen. Han hevdet at han hadde blitt sprayet idet han gikk i mellom. Som videoen viser er ikke dette sant. Han befant seg ti meter til høyre for bildet. Passiv. Alle kan se at fargeavtrykket på hånda til Sultan ikke kommer fra en spraystråle. Sultan grep ikke inn på annet vis enn å yte etterfølgende bistand til voldskommunisten som ble sprayet da han angrep oss, slik at vedkommende kunne komme seg unna politiet.

Sultan slo dessuten fast at «det var bra at det endte med de to i håndjern» og at han var «en happy camper» som følge av kommunistenes angrep mot oss. Riktignok ikke løgn, men ikke så veldig sympatisk heller, av den statslønnede islamisten. Dette er forøvrig mannen som tidligere har tatt til orde for å grave ned SIAN på et jorde.

Det er heller ikke første gang Sultan synes å ha et lemfeldig forhold til sannheten.

En ting er å basere sin virksomhet på hat, fordommer og usannheter. Men dersom Antirasistisk Senter fortsetter å benytte kommunistisk Schütsstaffel på sine arrangementer, bør bevilgende myndigheter tenke seg nøye om. Demokratiet er et verktøy for å administrere uenighet. Med argumentutveksling. Dette er ikke Antirasistisk Senters agenda. Organisasjonen er en regelrett trussel mot demokratiet på grunn av alt det hatet som syder i den sorte gryta de rører i. 

 

Sofia Rana og Ali Mirahmadi er styremedlemmer i Rødt Oslo. Shoaib Sultan er bystyrerepresentant for Miljøpartiet de Grønne.