«Hetsen» mot islam og opplysningsmøte for de vantro på programmet!

Ingen kommer til å snakke om den islamske terrorismen på møtet i Kristiansand den 26. mars. Her blir det ikke sagt mye negativt om islam!

For og mot islam på debattmøter i Kristiansand:

«Hetsen» mot islam og opplysningsmøte for de vantro på programmet!

Tirsdag 26. mars og torsdag 4. april blir det heftige møter i Kristiansand der islam, muslimer og islamisering står på programmet. Den 26. mars er temaet «Hets mot muslimer i Kristiansand?» der et panel med politistasjonssjef og politikere deltar. Her blir det politisk rådgiver i Minotenk, Daniel Wensell, med bakgrunn som indianer fra Peru men oppvokst og utdannet i Norge, som skal innlede. Den 4. april skal islam-kritikeren Eivind Vik ha en lengre gjennomgang omkring temaet «Islam for vantro».

Mens det er Stopp islamiseringen a Norge (SIAN), Agder avd. som står som arrangør av møtet 4. april, er det tenkeanken til Abid Raja, Minotenk og Forum for tro og livssyn Kristiansand som har arrangementet 26. mars. Wensell er politisk rådgiver i Minotenk.
Bakgrunnen er at Minotenk (les Abid Raja) arbeider med en nasjonal handlingsplan mot muslimhets. Nå ønskes det innspill til denne planen. De som skal bidra i Kristiansand er bl. a. gruppelederen i Arbeiderpartiets bystyregruppe, Mette Gundersen, fungerende gruppeleder i frP Øyvind Berntsen, Ap-bystyremedlem og forfatter av boken «Jeg er muslim men først og fremst norsk», Abdullah Mohamed Alason og politistasjonssjef Ole Hortemo. Man kan spørre: Hvem er det av politikerne som har takket nei til å delta? Sikkert er det at de som deltar i denne seansen er mer eller mindre positiv til islam. Vidar Kleppe fra Demokratene er neppe invitert – i så fall blir det brann i rosenes leir.
Ole Hortemo gjorde seg herostratisk kjent da han til NRK Sørlandet uttalte at politiet klarte ikke å sette seg i respekt blant muslimske ungdommer. Han var takknemlig for at muslimske natteravner klarte det og hjalp politiet.
Mette Gundersen har profilert seg som en islam-venn, noe som trolig blir enda tydeligere nå når det går mot kommunevalg. Det er mange stemmer å hente blant muslimene.
Møtelederen, journalist Bjørn Markussen, vil nok fremstå for arrangørene som en garantist for at det sanne ansikt om islam bli visket bort på dette møtet.
Det vil derimot ikke skje på møtet til SIAN 4. april. Her kommer Eivind Vik, til å vise 38 lysbilder som med undertekst vil gi et sannferdig bilde av islams ansikt.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd.
Arne Tumyr
Leder
E-post: [email protected]