HOLOCAUST I ALLAHS NAVN

24. APRIL MINNEDAG FOR FOLKEMORDET 1915

HOLOCAUST I ALLAHS NAVN

Åpent brevtil alle politikere.

                       I årene fra 1915-21 drev Tyrkia et statsautorisert holocaust.  Minst 1,5 millioner kristne armenere ble drept på dødsmarsjer,i jernbanevogner, i gass- og røykkamre, og i dødsleirer hvor barn og kvinner ble voldtatt og deretter langsomt torturert til døde ved blant annet korsfestelse. Så effektiv var muslimenes konsentrasjonsleirer at nasjonalsosialistene kopierte dem. Hitler var så imponert at han sa; ”Hvem husker vel armenerne eller hva skjedde med dem?” Bilder fra folkemordet finnes på sidene til armeniapedia.org http://www.armeniapedia.org/index.php?title=Armenian_Genocide_Photos  

 

                                                
        Armenia frihet gjennom blod og tårer Her kan du lese historien om folkemordet   http://ajnorge.0catch.com/Verdenrundt/Armenia.htm  
Den amerikanske kongressen trosset nylig Det hvite hus’ ønske om å fortie Armenias holocaust til fordel for militærbaser. Kongressen valgte i stedet å erklære Tyrkias handlinger for et folkemord på det groveste.  Dette irriterer Ankara som nekter all skyld. Ifølge en islamsk lov som heter mazlumer det alltid den vantro ”etterkommer av aper og svin” som er skyldig, selv når den rettroende muslimen har feil. 
Feige eller likegyldige politikere?                                                                                                                               Jeg er skulptør og keramiker av yrke og i mer en 10 århar jeg skrevet til ulike politikere, samlet underskrifter, sendt DVD-er og CD-er med bilder og historie. For et par år siden samlet to armenske studenter, Mary og Lusine, underskrifter i Arendal og Grimstad som ble sendt til Jens Stoltenberg og Ap. Hvert år har jeg varslet NRK og TV2 om folkemordet og minnedagen den 24. april, men jeg har aldri hørt dem nevne det. Kjell Ingolf Ropstad fra Krf. er den eneste som tør å forsvare ofrene av folkemordet i 1915.
 Det er over 20 land i verdensom anerkjenner folkemordet på armenerne. Norge er ikke blant disse. ((Sverige stemte JA til anerkjennelse den 12.3.2010 ))
Når det gjelder norsk UD vil de ikke skade Norges handelsforbindelser med Tyrkia over en sak som skjedde for lenge siden og helst bør glemmes. Regjeringen har den samme likegyldige innstilling når det gjelder Kinas okkupasjon og behandling av Tibet.
Slottet er ikke det spor bedre. De vil heller ikke kommentere saken. 
I fjor var kronprins Haakon i Tyrkia for å fremme norsk reiselivsinteresser. Der var han æresgjest ved en stor seremoni og la ned krans på graven til Kemal Atatürk (Atatürk var offiser i hæren når massakrene pågikk). Haakon som alltid er rask til å forsvare muslimers rettigheter i Norge, sa ikke et ord om Tyrkias nåværende rasistiske lover som diskriminerer ikke-muslimer. Om folkemordet på 1,5 millioner kristne i 1915 sa han heller ikke noe.
Tyrkia har drevet med krigføring mot Europa siden de erobret Konstantinopel i 1453 Armenia, Hellas, Bulgaria, Assyria, Moldova, Ukraina, Romania og en rekke andre ikke-muslimske land levde som slaver i mer en 500 år under islam. Store deler av Spania var okkupert av islam i 800 år før de greide å kaste dem ut av landet. Europeere ble holdt som slaver, kjøpt og solgt i det osmanske riket helt frem til første verdenskrig, og nå vil EU glemme Tyrkias folkemordet på Assyrerne Grekerne og Armenerne, og bare åpne dørene for dem. Vil du være med på å stoppe denne nye og farlige ettergivenhetstrenden, kan du skrive under på genocide1915.info den finner du på                                                                              ( http://www.genocide1915.info/ ) og Boycott Turkey på ( www.boycott-turkey.org/ ) og Never Again på http://www.never-again.com/
 
Observatør