Hun var politisk aktivist og knuste Schjenken - nå skal hun ta Lars Thorsen

Beate Gangås som ble forfremmet til politimester i Oslo, knuste ambulansesjåfør Erik Schjenken - han fikk ødelagt livet sitt etter at Gangås som likestillings- og diskrimineringsombud grunnløst beskyldte ham for rasisme. Nå har Gangås fått blod på tann overfor Lars Thorsen og SIAN: (Foto: Politiforum)

Oslos politimester har SIAN langt opp i halsen:

Hun var politisk aktivist og knuste Schjenken - nå skal hun ta Lars Thorsen

Politimesteren i Oslo, Beate Gangås, har tatt ut tiltale mot SIAN, nærmere presisert mot leder Lars Thorsen. Politimesteren står som tidligere politisk aktivist i fremste front mot «rasisme». Islam-vennen Gangås har åpenbart SIAN langt opp i halsen. Som påtalemaktens utøver vil hun nok gjøre sitt beste for å få Lars Thorsen dømt. Sist Gangås fikk blod på tann og været «rasisme» var i 2007 da hun som likestillings- og diskrimineringsombud knuste ambulansesjåfør Erik Schjenken og ubegrunnet stemplet ham som rasist.

Det skjedde uten at ambulansemannen, som ble fullstendig frikjent og renvasket, fikk forklare seg. Gangås overkjørte Schjenken uten ethvert rettslig grunnlag. Han fikk et ødelagt liv, mens Gangås ble forfremmet. Nå troner hun som politimester i landets hovedstad.
Som «antirasist» i rollen som likestillings- og diskrimineringsombud aksjonerte Gangås i 2009 overfor de politiske partier på en måte som ikke har skjedd verken før eller siden. Hun skrev til de politiske partier og avkrevde dem løfte om at de under valgkampen ikke skulle foreta seg handlinger som «hisset til aksjon mot bestemte etniske eller religiøse grupper». De politiske lederne følte åpenbart på presset og skrev under på dokumentet Gangås hadde utarbeidet – hvis konsekvens var at islam skulle ikke kritiseres under valgkampen. I dokumentet fra Gangås heter det at de politiske partiene måtte føre en «inkluderende» valgkamp og bekjempe «fremmedfiendtlige» innslag.
Noe tilsvarende stunt, der politikerne blir presset til å avgrense ytringsfriheten, hadde neppe gått i dag.
I oktober 2019 var det muslimske ungdomsgjenger som sto for omfattende voldsopptøyer i Oslo. Gangås underslo sannheten – hun skjermet muslimene ved å si til offentligheten at gjerningsmennene var «norske statsborgere».
Nå slår altså politimesteren til igjen der bakteppet er «antirasisme». Man kan undres: Tiltalen politimester Gangås har utferdiget mot Lars Thorsen og SIAN er det egentlig speilvendte «hatefulle ytringer»?
Arne Tumyr

,