Hvorfor er dere tause, islampropagandister? Hvorfor protester ingen mot islamsk pisking av tenåringsjente?

Her blir en 17 år gammel jente pisket av Talibans torturister i Swat-dalen i Pakistan. Hennes ”forbrytelse” var at hun ble observert sammen med en gutt, som hun ikke var gift med. (Foto: Liveleak)

Hvorfor er dere tause, islampropagandister? Hvorfor protester ingen mot islamsk pisking av tenåringsjente?

En 17 år gammel jente piskes og invalidiseres fordi hun kom ut fra et hus med en venn hun ikke var gift med! Hvorfor er dere tause mot det grove islamske overgrepet i Pakistan – Abid Q. Raja, Lena Larsen, Shoaid Sultan, Akhtar Caudhry, Sara Khan, Usman Rana, Kari Vogt, Unni Vikan, Lars Gule og alle andre som ønsker islam velkommen til Norge?

Protestene til den pakistanske ambassade i Oslo uteblir fra alle dere som forsøker å fortelle oss at islam er ”fredens religion” og at vi ikke må skape ”fremmedfiendtlighet” og hetse islam. Hvordan er det mulig ikke å bli opprørt av det islamske barbariet?

Meldingen kom 3. april: Den 17 år gamle jenta ligger på bakken med ansiktet ned. To menn holder henne – en tredje slår og slår med et belte – i alt 34 kraftige slag. Hun er kledd i burka og roper i smerte: ”Vær så snill og stopp! Drep meg eller stopp!”

Den aktuelle videoen viser den groteske straffen fra Swat-dalen i det nordvestlige Pakistan – der myndighetene ikke har motsatt seg hverken Taliban eller sharialovgivningen.

Videoen distribueres i stort omfang til lokalbefolkningen for å vise at slike straffer hører til sharia.

Talsmannen for overgrepet, Sufi Muhammad, sier: ”Slike straffer er beskrevet i islam. Vi kan ikke stoppe det. Det er Allahs lov.”

Islampropagandistene i Norge foretar seg intet i de utallige grove brudd på menneskerettighetene i islamske stater. Det er mer bekvemt å protestere mot ”hverdagsrasime” og ”fremmedfrykt” her hjemme.

Se videoklippet på Liveleak.com.

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Leder