«Innrømmelse» fra muslimene - de vil respektere tysk lov!

Politikere i Hamburg har inngått islamiseringsavtale!

«Innrømmelse» fra muslimene - de vil respektere tysk lov!

I Hamburg har byens myndigheter inngått en avtale med en rekke muslimske organisasjoner som innebærer at ved byens offentlige skoler blir det islam-undervisning – som bare godkjente imamer skal stå for. Muslimene får rett til tre offisielle helligdager, de får egne gravplasser der de kan begrave sine døde uten påbudt kiste. Byens myndigheter lover videre at muslimske organisasjoner skal bli representert i offentlig eide elektroniske medier så vel som i privat eide radio- og TV-kanaler – foruten at sendetid stilles til muslimenes disposisjon. Avtalen vil, hvis den blir ratifisert av Hamburgs byråd - få stor betydning for hele Europa. Englenderne viser også vei: Briter (hvite) er nå i mindretall i London. Det bygges stadig nye og store moskeer, shariadomstolenes antall er i rask økning – uten at myndighetene har oversikt. Befolkningsutviklingen i England er åpenbart ute av kontroll.  I Slough ved  London er 34,5 prosent etniske briter. Islamiseringen pågår som aldri før i England.

Politikerne i Hamburg lover også i avtalen at det skal bygges flere moskeer som får offentlig støtte. Til gjengjeld har muslimene gitt store «innrømmelser». De har lovet å respektere lovene i Tyskland. (Sic!)

Hamburgs sosialdemokratiske ordfører, Olaf Scholz karakteriserer avtalen som en milepæl for integreringen. Byens biskop, Kirstin Fehrs, sa at avtalen viser at Hamburg er «åpen overfor verden og tolerant».

I Hamburg finnes en organisasjon som er savnet i Norge, nemlig muslimer som har snudd ryggen til islam, Koranen, profeten og alt hans vesen. Organisasjonen i Hamburg heter «Det tyske sentralråd for Eksmuslimer». Det består av som det fremgår av navnet, muslimer som har «falt fra troen» og som dermed har fått den islamske dødsdom mot seg.

Organisasjonen har gitt uttrykk for at Hamburgs myndigheter har bøyet av for press fra muslimene i byen.

Man regner med at en rekke sosialdemokratisk-styrte delstater som Bremen, Baden-Wurttemberg og Schleswig-Holstein vil følge Hamburgs eksempel.

I Tyskland offentliggjorde avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung i desember i fjor resultatet av en undersøkelse som viste at 83 prosent av de spurte fant at islam setter kvinnenes rettigheter tilbake. 77 prosent ga uttrykk for at islam er en totalitær religion, 70 pst. mente at islam representerer religiøs fanatisme, 64 pst. mente at islam er innstilt på vold og 56 prosent mente at islam er på jakt etter politisk innflytelse. Det mest urovekkende ved undersøkelsen er at hele 53 prosent frykter at det vil oppstå alvorlige konflikter mellom kristendommen og islam.

En tilsvarende meningsmåling her i landet hadde neppe hatt store utslag i forhold til det tyskerne mener om islam. Politikerne har altså folket mot seg, men så lenge ikke «folket» endrer atferd – fra  passiv stilltiende godkjennelse for de pro-islamske politiske miljøer – til protestaksjoner med bred oppslutning – vil ingen endring skje. Muligens vil det kommende helg komme nye signaler fra FrP's landsmøte – etter at Christian Tybring-Gjedde  besværer seg over at det er de mest moderate innen partiet som har fått mest makt. Et lyspunkt er det også at Siv Jensen sier: «Innvandrings- og asylpolitikk er et område der FrP forventer å få gjennomslag hvis det skulle bli regjeringsforhandlinger.»

Som kommunalminister gikk Erna Solberg inn for at deler av sharialovene skulle gjøres gjeldende i Norge. Det er hennes parti som ifølge meningsmålingene har størst oppslutning. Nordmenn befinner seg i samme situasjon som i 1930-årene og 1940 da politikerne også sviktet – hvoretter Trygve Lie  konkluderte (omgjort til dagens situasjon): De som vil kritisere de politiske partier – kritiserer samtidig hele det norske folk.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder