Intifadaen i Oslo fortsetter

8. januar var flere tusen fredelige demostranter oppmøtt på Eidsvolls plass i Oslo i regi av Organisasjonen Med Israel for fred. (Foto: NRK Nyheter)

Intifadaen i Oslo fortsetter

Det var selvsagt umulig for organisasjonen Med Israel for fred å avholde en rolig markering med appeller foran Stortinget torsdag 8. januar. Muslimske jihadister møtte mannsterke opp, både på Carl Johan og på Stortingsgaten. Under appellene fra Siv Jensen (FrP) og representanter for Med Israel for fred og kristne organisasjoner ble det kastet flasker og skutt med raketter inn foran Stortinget.

Politiet var sterkt tilstede med hunder og tåregass. Jihadistene gikk etter hvert fullstendig amok og tente på søppelkasser, forsøkte å lage barrikader og angrep presse og publikum.

Kommentar: Nå forsøker politikere og politiet å oppsummere denne delen av den pågående jihad som Oslos befolkning har blitt beriket med i likhet med våre andre naboland i Europa uten særlig suksess i SIANs øyne.

Justisminister Knut Storberget roser politiet og hevder i forståelse med politiets ledelse at dette ikke er organiserte opptøyer men spontane reaksjoner fra bl.a. gamle kjenninger av politiet. Og det må vel Storberget si for å berge sin og APs troverdighet – en troverdighet de for lengst har mistet gjennom fronte islamiseringen av vårt land siden 70-tallet.

En annen ting er at det Storberget og politiet sier er feil. Dette er organisert. Islam er den hurtigst voksende kriminelle bevegelen i verden. Mafiaen i Italia er til sammenlikning bare blåbær. Islam oppfordrer til jihad over hele verden, til drap på vantro og jøder. Vi i SIAN mener helt enkelt at det går en rak linje fra steinkastende palestinsk ungdom til steinkastende muslimsk ungdom i Oslos gater. Det går en rak linje fra Hamas Kassamraketter til Molotovcocktailene som muslimene kastet mot folk på torsdag.

For alle anti-islamister betyr det også at vi må slutte rekkene! Vi må også organisere oss og slå tilbake når det kreves!

Vi kan ikke sitte passive og la jihadistene overta Oslo og landet for øvrig gjennom gateslag og hærverk.

Hvor tror du jihadistene lærte å rope ”Allāhu Akbar” og ”Jihad”?

Se videoreportasje hos ABC-Nyheter.
Les mer hos NRK.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant