Islam har hele ansvaret for den grusomme terroren

Terroristen «him self», «profeten» Muhammed, angivelig det mest høyverdige etiske mennesket, men i virkeligheten en av humanismens sørste fiender.

En lykkens dag for jihadistene i Algerie de fôr r rett til paradiset

Islam har hele ansvaret for den grusomme terroren

Hele Norge holder pusten. Ca. 40 mennesker på et olje- og gassanlegg i Algerie, deriblant ni norske, ble tatt av «multinasjonale» terrorister. Foreløpig vet man ikke om norske statsborgere er blant de ca.30 drepte, om de er såret – eller om alle har kommet fra dramaet uten fysiske skader. Alle føler med de pårørende som er i en ekstrem vanskelig situasjon – med en påkjenning som knapt nok er til å bære. Politikere verden over var innstilt på å «forhandle» med gisseltakerne – som ville stoppe Frankrikes militære aksjon mot de islamistiske horder i Nord-Mali – som truer med å islamisere hele landet. Gisseltakerne krevde løslatt 100 islamske terrorister som løsepenger. Før de europeiske politikerne hadde fått summet seg hadde Algerie resolutt iverksatt en militæraksjon. Knapt noen hadde fått sukk for seg da Algeries spesialstyrker plutselig angrep gisseltakerne. Prisen var høy - her var mange døde blant gislene – og mange døde blant gisseltakerne. Men dette var lykkens dag for de islamske jihadistene – de fôr rett til Muhammeds paradis der 72 jomfruer ventet dem. De døde i kamp for Allah – hvilken lykke de fikk del i! Uten Muhammed, uten Koranen, uten det muslimske kalifatet – ingen islamsk terroraksjon verken i Algerie eller i andre deler av verden!!

Ingen politikere sier som det er: Islam står bak terroren. Islam har ansvaret for smerte, terror og død i en skala som bare islam kan oppvise. Utenriksministeren i Algerie benyttet en ny vri for å tildekke at dette ikke har noe med religionen islam å gjøre – han sa ikke at det var islamske terrorister som sto bak  –  det var «multinasjonale terrorister»! Ikke bare hadde de gått til angrep mot dette oljeanlegget –  de truet med å destabilisere hele den politiske situasjon i Algerie, ifølge utenriksministeren.

Hvem  utgjør de «multinasjonale terrorister»? Er det kristne «fundamentalister» som står bak og som truer stabiliteten i en rekke land? Eller er det jøder – er det «sionistene» som  nok en gang lar høre fra seg –  er det Ku Klux Klan – eller kanskje det er marxistene og Røde armé som kjemper for «proletariatets diktatur»?

Etter at statsminister Jens Stoltenberg for mange år siden var i Indonesia og fikk en dose islamsk hatutbrudd mot  Vesten svarte statsministeren: Jeg kan ikke tro de mener det alvorlig.

Den samme virkelighetsfornektelse kom til uttrykk i NRK i kveld da utenriksmedarbeider Morten Jentoft skulle informere seerne om hva slags mennesker det er som står bak terroraksjonen i Algerie. Han nevnte nærmest som en parentes at det var jihadister «som i annet hvert kom med frasene Allah, Allah!» De som slår om seg med fraser tar vi ikke alvorlig – det var budskapet fra Morten Jentoft, NRK's utenriksmedarbeider.

Hele det internasjonale politiske lederskap, inklusive norske politikere, fornekter at  islam har ført kriger på tre kontinenter i snart 1400 år der 270 millioner mennesker er drept i angrepskriger. Bare siden 9/11 er det utført 20.000 islamske terroraksjoner med 100.000 drepte.

Denne gangen rammer jihadistene Norge –  men politikerne vil likevel ikke ta en konfrontasjon med islam –  som ikke bare er bakteppet for angrepet i Algerie – men som er den onde ideologi som ødelegger ethvert sivilisert samfunn.

Det koster å kjempe for fred og frihet. Det så vi under krigen og det fikk vi erfare under Stalin-regimet.  Mange måtte gi sitt liv i kampen for at vi andre skulle få et godt liv.  Det samme har skjedd i Algerie. Her måtte også politikerne, for at de skulle beholde ro og orden, sette seg til motverge mot ondskapen.

England og Frankrike satte foten ned overfor Hitler. Algerie satte foten ned overfor islam. Ære til England og Frankrike – ære til Algerie.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder