Islamske tilstander på Stovner

Støtt SIAN sin forsvarskamp

Islamske tilstander på Stovner

Allah, Muhammed, konsensus, sharia og Islamsk Råd Norge sier at sharia står over norsk lov. Dette beviste muslimene på Stovner at de erkjenner og praktiserer. I dag angrep de ubudne gjestene SIAN sin menneskerettsaktivisme ved Stovner politistasjon.

Barbarene begikk ordensforstyrrelse, kroppskrenkelse og skadeverk på bil. De involverte voldsaper kom i alle aldersgrupper. Viljen til å påføre oss snarlig død var jevnt fordelt blant gamle og unge Uintegrerbare som kom strømmende til fra Stovner moské.

Saken er kort notert i Nettavisen. Avisens påstand om at barbarene er mennesker får stå for dens regning. Det var få av de involverte som fremsto som bærere av karaktertrekk man beskriver som menneskelige i vår verdensdel.

Jeg tror ikke de talentløse politifolkene skjønte hva de gjorde da de nektet min enkle trygge evakueringsløsning. Tantepolitiet hadde hatt en hyggelig prat med De Uintegrerbare nede ved moskéen og fordi gjesten i pysj smilte trodde politimannen at han var en venn.

Politiets massive inkompetanse om muslimsk mindset, elementær psykologi og tenkemåte i ørkenstrøk, er ikke bare livsfarlig for patrioter som tvinges av politiet til å være sitting duck mens barbarene samler seg i stadig større antall. Det kommer til å dø politifolk i hopetall, som ikke vil skjønne hva som traff dem. Politiskolen lærer tjenestemenn til å bli en trussel mot egen og nasjonens sikkerhet.

Det hele blir ekstra absurd av det faktum at politiet beslaglegger førerkortet dersom vi som eneste voksne tenkende ansvarlige menneske i situasjonen, tar det åpenbare fornuftige valget for å komme ut av situasjonen. En lang rekke hendelser tilsier at det sitter enkelte skrivebordsmarxister på Oslo politikammer som vil ha oss drept.

Hvis du har lyst til å støtte invasjonsstyrkenes innsats kan du gi en dinar til Stovner moské.

Hvis du vil reversere islamiseringen, deportere voldsmuslimene og bidra til å reparere SIAN mobilen, kan du vippse noen kroner til 72023 (evt kto 1503.20.27838).

For å markere at voldsaper ikke skal definere samfunnsordenen i Norge, blir det  koranbrenning ved Stovner moské/ Stovner politistasjon fredag 22. april klokken 13. Dagen etter har vi to timer arrangement på Sandefjord torg.

Islams krig mot vantro vertsnasjoner eskalerer raskt for tiden. Vold, voldtekt og drap i unorsk omfang. Det brennes biler og kastes stein daglig i Norge og Sverige. Nå står SIAN standssesongen for døren. De som ikke passer i landet vårt skal få klar beskjed. De skal ut.