Jøden Ervin Kohn i Sian-fiendtlige Antirasistisk senter taler for islam!

Ervin Kohn: Islam-fiendtligegrupper «skaper en blanding av fordommer og frykt».

Krystallnatten er blitt påskudd for angrep mot SIANs islamfrykt. Det forties at Allah har grepet inn mot jøder og ifølge Koranen omskapt dem til aper og svin

Jøden Ervin Kohn i Sian-fiendtlige Antirasistisk senter taler for islam!

Siviløkonomen, jøden som opprinnelig er fra Ungarn og som nå er 2. nestleder i Antirasistisk senter, Ervin Kohn, er blitt en ivrig talsperson for muslimer og fanatisk motstander av SIAN. I dag skriver han en kronikk i Aftenposten og minner oss om Krytallnatten – det vil si natten til 10. november 1938 da nazistene satte fyr på 1400 synagoger, ødela 7000 jødiske forretninger og internerte i Dachau ca.20.000 jøder. Kohn spør om vi i 2020 kan lære noe av det som skjedde den gang. I den sammenheng går han løs på «grupper i Norge som oppmuntrer fordommer mot muslimer på grunn av deres religion.»

Motstandere av islam blir av muslimer og deres tilhengere ofte møtt med at vi har fordommer mot islam og mangler kunnskaper. Fordommer betyr kort og godt at man har tatt standpunkt på forhånd før fakta er klarlagt. Pussig nok har en ungarer på en forståelig måte satt skapet på plass. Statsminister Victor Orban forklarte det slik: «Vi ønsker ikke å leve sammen med muslimer. Vi har erfaring med dem gjennom 150 år. Disse årene er fulle av massakrer, slaveri og voldtekter av ungarere.»
Kohn hevder: «I tillegg til terror fremstilles islam som en trussel mot vår sivilisasjon, vårt demokrati, våre friheter, især vår ytringsfrihet.» Det er et faktum at Muhammeds hær bedrev terror og invasjon av stadig nye land – det har pågått uavbrutt i 1400 år. Muhammedanerne nøyde seg ikke med den arabiske halvøy – hele verden skulle underlegges islam. Kristne landområder i Midtøsten, Nord-Afrika, Tyrkia og Sentral-Asia og indiske Pakistan ble muslimenes krigsbytte. Finnes demokrati, religions- og ytringsfrihet i de islamske stater – eller er det slaveri her slik som Orban beskriver? Det siste stormløpet islam forsøkte mot Europa skjedde mot Wien i 1683. I vår tid forsøker de å erobre Europa gjennom innvandring og samarbeid med myndighetene i det enkelte land – noe som åpenbart er i ferd med å lykkes.
Kohn besværer seg over at muslimenes profet fremstilles som «slem». Det er dokumentert til overmål at Muhammed var en barnesex-overgriper, drapsmann, karavanerøver og en brutal krigsherre. Under profetens oppsyn ble 800 jøder i Medina halshogd våren 627. «Slem» er ikke dekkende – Muhammed var en krigsforbryter av ufattelig omfang – et monster av et menneske.
I det norske samfunn finnes det i dag praktisk talt ikke hetsing og/eller diskriminering av jøder. Det er i de muslimske miljøer jødene utsettes for grov sjikane med voldsutøvelse. Der muslimer dominerer er det ikke levelige vilkår for jødene, som er blitt fordrevet fra bl. a. Midtøsten. Stor frykt gjør seg gjeldende blant jøder i Frankrike og i deler av Sverige.
Når både menneskerettighetdomstolen i Strasbourg og Europarådet har kommet til at islam og sharia er i strid med menneskerettighetene og demokratiet, skulle man tro at det er ikke så mye å bite i verken for Kohn eller andre islam-apologeter. Ikke desto mindre velger de å kverne videre på sine usakligheter.
Arne Tumyr