Jødene gjorde ikke en katt fortred!

Jødene gjorde ikke en katt fortred!

Siv Jensen er blitt beskyldt for å opptre mot muslimene på samme måte som nazistene gjorde overfor jødene i mellomkrigstiden.

Jødene ville ikke drepe alle som var ”vantro”, de proklamerte ikke at jødedommen var den eneste sanne religion for alle mennesker, de hadde intet i sine religiøse skrifter som sa at hele verden skulle underkaste seg Jahve. Jødene hadde ikke ført erobringskrig på tre kontinenter i nærmere 1400 år med millioner døde. Jødene hadde ikke som etisk veileder en sexovergriper av en profet som i en alder av 53 år gikk til sengs med et barn på 9 år, som ranet ørkenkaravaner og som var en notorisk drapsmann.

Ingen jøder kom til Norge med krav om at norsk lovgivning og styresett måtte endres i samsvar med den jødiske tro. Ingen jøder ba om særbehandling av det norske samfunnet. Jøder var aldri i politiets eller myndighetenes søkelys for voldtekter, ran og annen grov kriminalitet. Nå som den gang – jødene puslet med sitt – de ba bare om å få være i fred – de gjorde ikke en katt fortred!

Nestleder i Islamsk råd Norge, Asghar Ali, samt Høyres nestleder, Per-Kristian Foss, er blant dem som hevder at FrPs politikk overfor muslimene er den samme som tyskerne utsatte jødene for.

Det eneste Siv Jensen ber om er at islamistene må følge norsk lov og norsk styresett. Men de tvinger igjennom sine politiske og religiøse særkrav som grunngis med deres tro.

Muslimene krever at religionen skal inn i det politiske liv. De vil ha (og har) egne muslimske barnehager, skoler og sykehjem. Muslimmannen krever å være til stede når kona skal legeundersøkes. De krever apartheid i forholdet muslimske kvinner og norske menn – med forbud mot ekteskap. Det kreves halalslakting med tilhørende dyremishandling. De krever muslimsk mat i barnehager, skoler, sykehus og i offentlige og private kantiner. Muslimer krever skoleklasser der jenter og gutter er atskilte. Ingen mannlig gymnastikk- eller svømmelærer aksepteres for muslimske jenter. De nekter, også ut fra sin tro, å ta av seg undertøyet når de dusjer. Foreldre nekter jenter å være med på klasseturer eller sosiale skolearrangementer der tenåringer av begge kjønn er til stede. Det kreves at imamer skal få adgang til barnehager, skoler og fengsler for å kunne drive religiøs påvirkning. Muslimene krever respekt for kjønnsdiskriminering ved at ingen skal komme i berøring med en person av det motsatte kjønn, som for eksempel håndhilsing.

Det politiske demonstrasjonsplagget hijab kreves på enhver muslimsk kvinne i det offentlige rom. Islamistene krever å få fri på sine religiøse helligdager. Arbeidsgiveren skal forpliktes på å innrede bønnerom på arbeidsplassen. Muslimene krever fri fem ganger om dagen slik at de kan vende seg mot Mekka og be. De krever at muslimer som sitter ved kassa i matvaresenteret skal kunne henvise kunder med ølbokser i varekurven til en annen ekspedient. Muslimske drosjesjåfører krever at de skal være fritatt for kunder som har alkoholvarer i bagasjen. Førerhunder skal de kunne nekte å ha i bilen fordi en hund er for en muslim et urent dyr. Muslimer krever at NRK slutter med fedrelandssalmen hver søndag morgen. Det norske flagget må skiftes ut på grunn av muslimene oppfatter det som et prangende kristenkors.

Gi en muslim en centimeter – han tar en meter. Det har han rett til når han lever i Dar al-Harb.

Allāhu Akbar!

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Leder