Kristiansand kapitulerer for Shariapolitiet

Talal Haidar lufter sin shariauniformerte datter. Her hilser de på frihetskjemper Arne Tumyr i Arendal.

Importert ørkenkult styrer nå stadig flere norske byer

Kristiansand kapitulerer for Shariapolitiet

Blid shariapoliti

Shariapoliti i Arendal

Kristiansand er en kommune som av eget valg er meget tungt preget av det regressive tankesettet til hitreiste tilhengere av Muhammeds bakstreverske og onde ørkenkult. Islams nærvær ligger som et vått ullteppe over byen, slik den gjør i stadig flere vestlige byer belemret med stupide politikere mer oppsatt på å gjennomføre et utopisk eksperiment, enn å forvalte det som er betrodd dem av Folket.

Fenomenet shariapoliti er ikke nytt, verken i Europa eller Norge. Det er jo ikke unaturlig at muslimer gjør som gode muslimer plikter å gjøre.  Det klandreverdige er at politi og politikere tillater at vårt lovverk uthules og gradvis erstattes av sharia. I jussen kalles slikt forræderi.

I Oslo har ytringsfrihetsfiende (ergo Norgesfiende) Mohsan Raja allerede etablert shariapoliti.

I Bergen ble nylig en homofil somalier utsatt for vold fra byens shariapoliti. Hvor mange slike historier får vi aldri høre om?

I Arendal etablerte det islamske samfunn nylig et shariapoliti som Arendalsuka og byens dhimmipolitisjef omfavnet. Arendal er en by der borgerne forteller oss om et helvete – på grunn av utøylet muslimvold. At politisjefen i Arendal er av samme skammelige støpning som kolleger i andre norske byer, satte jeg ord på til Agderposten:

«Det er selvfølgelig politiet innvandrerungdommene skal lytte til og respektere. Ved bruken av en imam, setter man på mange måter norsk lov til side. Da er vi jo på god vei til å innføre en sharialov, der presteskapet forvalter loven og fungerer som både politi og dommer».

Da SIAN var i Kristiansand for ett år siden fortalte normale borgere oss hvordan de islamske barbarene herjet i gatene. Skitne vantro ble utsatt for blind vold. Her likebehandlet de gode muslimer både etniske nordmenn og ekte flyktninger av ikkemuslimsk bakgrunn. Alle fikk islamsk behandling. (Begrepet blind vold er dog ikke dekkende etter islamsk logikk, idet volden jo er rettferdig fordi offeret er vantro).  Forholdene er til en viss grad innrømmet av kommunen selv.

Politiet i Kristiansand bekrefter nå at det er islamsk barbari som er problemet i byen idet de sier at de muslimske foreldre skal ha en stor del av æren for at de unorske tilstandene nå har avtatt noe. Da sier det seg selv at det ikke er verken sjøsamer eller Hare Krishna fanatikere som denger de skitne vantro på gater og torg i Kristiansand. «Når vi klarer å engasjere muslimske ledere og foreldre, så har det en stor effekt, og det er vi avhengig av, sier Nilsen». Ærlig er hun. Men intelligents og integritet burde også vært påkrevd i en sådan stilling. Hun er en skam for sin stand.

En god muslim er skrudd sammen helt anneredes enn normale mennesker, hva etikk og moral angår. I gode islamske hjem er vold den naturligste del av oppdragelsen. De inkompetente som ikke eier argumenter, har jo bare volden som verktøy.

Shariasjef i Kristiansand - Talal Haidar - hevder at De Uintegrerbare unge oppfører seg islamsk fordi de «har opplevd vonde saker med urettferdighet». Her må vi nødvendigvis ta med i betraktning at det som er rettferdig etter et sivilisert innrettet vestlig verdikompass, er dypt urettferdig i krenkelseshysterisk islamsk verdisett der en hver kronisk anser seg selv som offer for alle andres (primært de vantros) «urettferdighet».

Siden vold erfaringsmessig får De Uintegrerbare til å innrette seg etter kultens regelverk burde landets politimestrre seriøst vurdere å snakke et språk som De Uintegrerbare forstår:

Deng dem på islamsk vis, når de på islamsk vis ignorerer normene og reglene i sin ikkemuslimske vertsnasjon.  

Dersom ikke politi og politikere skjønner disse enkle sannheter, må Folket skifte dem ut.

Vi kan ikke tillate at politiet bejubler shariainnføringen i landets politidistrikter. Denne tragiske utviklingen kommer ikke som en overraskelse på meg. Selv er jeg under etterforskning i tre saker i Oslo for tiden. Ikke for brudd på norsk lov, men for brudd på sharia. Dette vil bare bli verre. Råten i politikken har smittet over på forvaltningen. Det Norske Hus er befengt med en invaderende art hussopp (Serpula lacrymans shariamusulmans). En hver som bidrar til at den trives og vokser, har gjort seg selv til en del av problemet.