Kristne ledere hypnotiseres av islam

Kristne ledere hypnotiseres av islam

Islam hypnotiserer Kirken, som på sin side gjør hva den kan for å tilrettelegge best mulig for Koranens og profetens inntreden i det norske kirkerommet. Når byttet lar seg hypnotisere av pytonslangen, er der lite å gjøre. Man kan undres over at biskoper og prester tar vel imot ulven, for dermed understøtter de islamisering av kristendommen og ombygging av kirker til moskeer. Kirken har latt seg forlede av honnørbegrepene: Religionsfrihet, respekt for andres tro, islam som minoritet må møtes med menneskelighet og verdighet. Under disse fanfarer blir de kristne dhimmier i sitt eget land. 

Betegnende for denne situasjonen er uttalelsene fra leder i Mellomkirkelig råd for Den norske kirke, Kjetil Aano. Han sier at resultatene av den sveitsiske folkeavstemningen er svært trist. Det sveitsiske forbudet mot minareter er et klart brudd på menneskerettighetene, sier Aano, som legger til at minaretforbudet bryter både med religionsfriheten og med forbudet mot å diskriminere på bakgrunn av religion.

Den samme Aano gir også til beste en innføring i betydningen av minaretene som religiøst symbol. En minaret har ingen ting med voldelig islamisme å gjøre. Derimot er den et synlig, offentlig symbol på islams tilstedeværelse i samfunnet, og det må vi akseptere i et flerkulturelt og åpent europeisk samfunn, understreker Aano.

Den tyrkiske statsminister Erdoğan, som uttalte at det ikke finnes noe moderat islam, bare islam, skrev for en tid tilbake et kampdikt som nettopp handlet om den islamske symbolikk knyttet til bl. a. minaretene. Her heter det at ”moskeene er våre kaserner, kuplene våre hjelmer og minaretene våre soldaters bajonetter.”

Ja, vi er naturligvis uvitende – vi som sier at kristne i muslimske stater tortureres, drepes, forfølges og fordrives fra Midt-Østen. Fortsetter utviklingen som nå er det fare for at om noen generasjoner vil de kristne her i landet bli fordrevet til et lite protektorat i Finnmark, mens Nidarosdomen på samme måte som Sofiakirken i Konstantinopel omgjøres til en gedigen moské.

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
leder