Kristne slaktes ned, hus og kirker brennes - sharia rår!

Muslimer og islam-venner tier om kristne som drepes

Kristne slaktes ned, hus og kirker brennes - sharia rår!

Ja, det virker som om du ser en annen vei, biskop emeritus Gunnar Stålsett. Kanskje du ser mot Stiklestad der du planlegger nye «freds- og forsoningskonferanser» – alt mens dine kristne søstre og brødre i Pakistan – så vel som i andre islamske områder – slaktes ned, samtidig som kirker og boliger som tilhører de forhatte kristne jevnes med jorden. På Stiklestad, Gunnar Stålsett, kan du spise smørbrød samen med imamer og andre islamske skriftlærde som kan forelese for deg om sharialovens velsignelser. Snur du deg virkelig vekk fra det som skjer i Lahore i Pakistan i disse dager: En muslim sa at hans kristne nabo hadde kommet med en fornærmende bemerkning om «profeten». Muslimen slo alarm – Profetens ære sto på spill. Flere tusen «troende» muslimer gikk berserk under hærropene Allahu Akbar! - Allahu Akbar!! I et kristent område ble det satt fyr på 160 hus. Alt som tilhørte de kristne ble brent – møbler, biler, motorsykler. To kirker og 18 butikker som også tilhørte de kristne ble jevnet med jorden. Da undertegnede under ditt møte i Kristiansand pekte på voldsreligionen islam – var du nådeløs, Gunnar Stålsett. Du stemplet meg som «krigsretoriker» – samtidig som du omfavnet islam og slo om deg med «religionenes iboende fredspotensiale»

Første april skal undertegnede legge ut her på nettavisen og fortelle om et oppsiktsvekkende arrangement.  Gunnar Stålsett, Lars Gule, Ole Christian Kvarme, Thomas Hylland Eriksen, Kristin Mile, Shoaib Sultan og Raymond Johansen går denne dagen (1. april) i spissen for et protesttog på Karl Johan. Demonstrasjonen vil telle ca. 10.000 muslimer – de fleste fra Pakistan. På hovedparolen skal stå: «Muhammed, stopp drapene av de kristne!»

Når så mange muslimer deltar, er det fordi man får bred oppslutning fra det «moderate» islamske miljø. Hovedtyngden kommer  fra den pakistanske befolkning i Norge. I protesttoget deltar: «Norges moderate muslimers forening», «Norges humanistiske islamisters forening» og den nye foreningen som er assosiert med Arbeiderpartiet: «Den sosialistiske islamske arbeiderforening».

Forfulgte kristne i de islamske stater vil første april således få en massiv solidarisk manifestasjon og en håndsrekning fra islamister og islam-sympatiserende i Norge. Raymond Johansen skal på vegne av sitt parti bære et personlig banner med slagordet: «Et angrep på de kristne er et angrep på meg!».

Tilbake til situasjonen i Pakistan: Ikke overraskende arresterte politiet Sawan Masih,  mannen som angivelig skal ha fornærmet profeten. Mye tyder på at også dette overgrepet vil renne ut i sanden. Den som får svi blir nok mannen som er anklaget for å ha fornærmet «profeten» – kanskje bør han være fornøyd hvis han slipper unna dødsstraff.

Peter Majeed er en norsk-utdannet biskop som er vigslet i Norge og som har studert ved Diakonhjemmet, Høgskolen Oslo. Han reiste hjem igjen til Pakistan. Her er han biskop for «Northern Diocese Mardan Pakistan» . I september i fjor gikk muslimene til angrep. Han og hans familie flyktet. Muslimer tente på huset hans, kirken, skolebygningen, kontorer, bilen og motorsykkelen. Alt ble totalskadet. Pastorens sønn på 18 år var i huset da de islamske horder stormet inn. De forsøkte å brenne gutten levende. Han fikk brannskader, men politiet hjalp ham å rømme.

Vi er i sjokk og  trenger støtte, sier biskopen. Han fremholder: «Det er veldig vanskelig å være kristen i Pakistan; vi har ingen trygghet. Selv om politiet prøver å beskytte deg, lar ikke folk dem gjøre det. Fordi europeere og amerikanere er kristne, tror de det er noe galt med kristendommen og de legger skylden på de kristne for alt som er galt, sier Majeed.

 Den lutherske kirken ble bygget av norske og danske misjonærer i 1937.

I februar 2009 kom en melding fra Pakistan som omhandlet forholdene i Swat-regionen. Her har «gode muslimer» fra Taliban og Al-Qaida sørget for at sharialovene rår. Sharia dekker alle områder i livet, fra politikk og krig til daglige problemstillinger. Loven ligger også til grunn for statens lovverk i de aller fleste muslimske land.

I denne regionen har det ofte vært henrettelser, kidnappinger og 170 skoler for jenter er sprengt eller brent ned i løpet av to år.

For at myndighetene i Pakistan skulle få situasjonen under kontroll ble det inngått en avtale med Taliban – sharialovene skulle innføres i regionen. Avtalen ble inngått i mai 2008. I månedene som fulgte  har Taliban tatt kontrollen over hele området og utført en rekke blodige angrep mot personer som representerer myndighetene, inkludert lokale politikere.

Dette bekrefter det som SIAN hevder - en avtale med Muhammeds islamister hvor de får innrømmelser, tas som en delseier for videre fremstøt – om nødvendig med vold og drap.

Etter den siste informasjonen vedrørende det store protesttoget 1. april, er det et åpnet spørsmål om  det blir noe av arrangementet. Grunnen er visstnok at mange av deltakerne skal ha fått informasjon fra SIAN – der det går fram at muslimer som går mot Profeten –  vil i henhold til sharialovene bli dømt til døden. Også de norske islam-vennene som skulle delta skal ha kommet til at det er best å tie.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder