Kryss i taket – Jan Otto angriper nå også islam!

Kryss i taket – Jan Otto angriper nå også islam!

Det er ikke til å tro – i en artikkel i Aftenposten i dag 18.01.10 går forfatter, skribent og tidligere TV-kjendis, Jan Otto Johansen, til et frontalangrep mot islam, muslimer og det europeisk-liberale muslimske fyrtårnet, Tariq Ramadan, som Johansen hevder taler med to tunger. Hvor har han fått ”input” fra? Fra SIAN og/eller fra SIANs medspillere? Det virker som om Jan Otto Johansen er blitt nyfrelst islamkritiker.

For seks år siden, nærmere bestemt den 11. mars 2004 gikk den samme Johansen til et frontalangrep mot organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), tidligere Forum mot islamisering (FOMI), i Aftenposten. Han omtalte oss helt feilaktig på denne måten: ”Organisasjonen er ekstremt muslimfiendtlig.” Han har ikke fulgt med i timen og registrert at SIAN anser muslimene for å være slaver under islam. De må frigjøres gjennom opplysning, mener SIAN, og nå får vi kanskje også Jan Otto Johansen med oss?

Kulturpersonlighet Johansen har også kommet fram til at lederen for muslimenes fatwaråd i Europa, Yusuf al-Qaradawi, har tatt til orde for at homofile kan drepes. Tenk det Hedda! Når Johansen får lest noen flere bøker om islam kommer han kanskje med en ny artikkel i Aftenposten der han sjokkeres over at Profeten beordrer død over de ”vantro” som ikke vil underkaste seg. Neste trinn blir når denne samfunnsaktøren må erkjenne at islam representerer ikke bare en religion, men først og fremst et totalitært politisk system som må bekjempes med alle demokratiske midler.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arne Tumyr
leder