La Israel leve!

La Israel leve!

I forbindelse med markeringen av krystallnatten 9. november har leder i Senter mot antisemittisme Erez Uriely skrevet en kronikk som vi med hans tillatelse publiserer på vårt nettområde.

Krystallnatten mellom 9. og 10. november 1938 markerte begynnelsen på nazistens systematiske folkemord på det jødiske folket.

Markeringen av denne ugjerningen har blitt kuppet av venstresosialister som marsjerer som romerske soldater gjennom Oslos gater med tente fakler og palestinaskjerf. Slik klarte venstresiden å ødelegge og kuppe den markeringen som skulle være en verdig markering og et minne for jødene i Norge og i andre land. I stedet for at denne dagen ble viet til minne om det jødiske folkets lidelser og kommende trusler fra blant annet Iran, har dagen blitt omformet til å bli en slags ”anti-rasistisk” markering med med SOS Rasisme i front. Disse kreftene har imidlertid ingen sympati med det jødiske folkets kamp. De bruker dagen til sin egen agenda – og enhver som motsier dem er ”rasist”, selvom de er jøder som protesterer mot kuppet av markeringen av krystallnatten. SOS-rasisme er vårt tids brunskjorter.

Vår parole er: La det jødiske folket i Norge, som forstår trusselen Israel står overfor, selv videreføre markeringen.

Det går en ubrudt linje fra Hitlers folkemord til Irans trusler om å utradere den jødiske staten Israel. Si nei til misbruk av markeringen av krystallnatten!

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant