Marian Abdi Hussein (SV) Iført hijab symboliserer krig mot norske verdier

Stortingspresidenten kan ikke akseptere islam-propaganda fra Stortingets talerstol

Marian Abdi Hussein (SV) Iført hijab symboliserer krig mot norske verdier

Når den nye muslimske stortingsrepresentanten fra SV, Marian Abdi Hussein, entrer Stortingets talerstol iført hijab, som er islams fremste erobrings-symbol, demonstrerer hun også for sharia, Koranen og det barbariet islam representerer - og som mer eller mindre dominerer de 58 muslimske statene.

Hijaben signaliserer segregering, kamp for islam mot grunnleggende norske verdier – demokratiet og menneskerettighetene. Læreboken Koranen strider mot en rekke norske lover.
Enda det er slått fast i Stortingets reglement at talerstolen ikke skal og kan brukes i propagandaøyemed, tillates trolig dette grove bruddet på akseptabel opptreden i nasjonalforsamlingen.
Den nye stortingspresidenten, Eva Kristin Hansen, har sagt at hun vil arbeide for at tilliten til Stortinget blir gjenopprettet. Hun bør vise det ved å håndheve stortingets egen protokoll-håndbok. Stortingspresidenten må ganske enkelt si til islams fanebærer, Marian Abdi Hussein: Du kan ikke iføre deg det islamske uniforms-plagget når du står på Stortingets talerstol!
Av siste meningsmåling gikk det frem at 40 prosent av Norges befolkning mener islam er en trussel mot norsk kultur - 30 prosent mener at islam har som mål å ta over Europa.
Skal nasjonalforsamlingen si det er fritt frem for islamske representanter på Stortinget å undergrave demokratiet?
Arne Tumyr
[email protected]