Masud Gharahkhani er kvasi-muslim som ikke vil få nordmenns fulle tillit

Stortingspresidenten skremte det norske folk:

Masud Gharahkhani er kvasi-muslim som ikke vil få nordmenns fulle tillit

I september 2019 arrangerte NRK med Ingerid Stenvold som programleder et «folkemøte» der den nå nye fremmedkulturelle stortingspresidenten, Masud Gharahkhani, brølte mot Sylvi Listhaug: «Du gir blaffen i om folk drukner i Middelhavet!» Listhaug svarte: «Det har jeg aldri sagt. Det du sier sier det meste om deg!» Der tok Listhaug feil. Redaktør Hans Rustad skriver på Document. no: «Velgerne aner ikke hvem Hadia Tajik er. Gharahkhani vet vi enda mindre om enn Tajik.» Rustad har så rett. Hvem er den nye stortingspresidenten når man skraper vekk fernissen? Det vi så av denne norsk-iraneren på NRK’s debattmøte som representerte Arbeiderpartiet, skremte det norske folk. Han skrek ut sin argumentasjon så ubehersket at programlederen måtte gripe inn. Seerne og lytterne satt igjen med følelsen av at denne mannen mangler folkeskikk.

Gharahkhani har ikke markert seg som «god muslim», men han har vært i Iran og hentet seg en muslimsk kone og han fronter holdninger som kjennetegner en kvasi-muslim. Det er denne mannen Arbeiderpartiet og Stortinget har pekt ut som landets fremste norske borger nest etter Kongen. Det er imidlertid også klart at folkets oppslutning vil han ikke få – det ville derimot Sverre Myrli ha fått som stortingspresident.
Vi som tar til orde mot Gharahkhani som stortingspresident, beskyldes for rasisme, for hets og forfølgelse av en som tilhører en minoritetsgruppe. Vi har ikke tatt innover oss at Norge er blitt et flerkulturelt samfunn. De som ikke kan akseptere den nye utviklingen får bare forholde seg til SIAN, sies det så arrogant.
Masud Gharahkhani har kun én periode bak seg på Stortinget. Han bestemte seg for å bli politiker, ikke fordi han hadde levende engasjement for den sosialistiske ideologi. Han holdt åpenbart fast på familiens islamske tilhørighet, selv om han ikke frontet islam utad. Han har aldri tatt til orde for at nye folkegrupper som vil bo her i landet må selv være interessert i assimilering. Masud har aldri tordnet mot barbariet islam, aldri fordømt de mange muslimer her i landet som svindler og bedrar, som begår drap, overgrepsvoldtekter og som driver sitt politisk-religiøse taskenspill i strid med demokratiet og menneskerettighetene. Gharahkhani har aldri pekt på Svergie som holder på å bryte sammen, eller Sarpsborg som med de mange sosiale utgiftene til muslimer holder på å knele økonomisk. Heller ikke har eksmuslimene fått støtte fra den nye stortingspresidenten.
Gharahkhani vil nok kunne fremstå i stortingssalen som tilsynelatende velformulert og veltilpasset, men når fernissen er skrapet av fremstår sluggeren fra NRK-debatten som en fremmedkulturell kvasi-muslim. Dette til tross – den nye stortingspresidenten vil nok fungere greit både i Våga, og på Andøya, samtidig som han blir tatt imot med åpne armer i muslimske miljøer.
Arne Tumyr