Men English Defence League lar seg ikke provosere!

EDLs kraftige vekst viser at motstanden mot islamiseringen av Europa øker. (Foto: EDL)

Muslimske terrorister marsjerer for sharia i London 31. oktober

Men English Defence League lar seg ikke provosere!

Den 31. oktober skal muslimer i London marsjere for å kreve det islamske lovsystemet sharia innført i England. Kommer EDL til å arrangere en motdemonstrasjon? Nei. EDL er allerede fast bestemte på å opprettholde demonstrasjonen og marsjen i Leeds samme dag. De lar seg ikke provosere til å endre planene.

EDL er trolig den anti-islamske organisasjonen som vokser raskest i Europa, og de akter ikke å la seg provosere til å endre demonstrasjonen i Leeds, som avholdes 31. oktober, til London kun fordi muslimske terrorister har bestemt seg for å marsjere i gatene og kreve demokratiet avsatt i England og sharia innført.

Talsmann for EDL, Trevor Kelway forklarer dette med at:

  1. Muslimenes demonstrasjon i London 31. oktober er en provokasjon som EDL ikke ønsker å svare på.
  2. EDL vektlegger folkeopplysning, og her er Leeds like viktig som London.
  3. Leeds-demonstrasjonen har vært planlagt lang tid i forveien, så de ser ingen grunn til å la fienden diktere sine planer.
  4. Dersom EDL hadde endret sine planer, så ville fienden ha forstått at de kan sette agendaen for EDL. Dette skal unngås.
  5. Leeds er en viktig by der EDL vokser og utvikles.

EDL understreker likevel at de trenger folk i London 31. oktober, som kan dokumentere for alle at myndighetenes ettergivenhet lar terroristene marsjere i gatene for å ødelegge England og innføre sharia.