Muslimer invaderer Norge som aldri før!

Muslimer invaderer Norge som aldri før!

Muslimer strømmer til Norge som aldri før. Mens det var 2.400 asylsøkere 1. kvartal i fjor, er tallet 1. kvartal i år ca. 3.900 – en foruroligende økning på 63 prosent. Det antas at Norge i 2009 vil oppleve et nytt rekordår i asylstrømmen. De såkalte ”fremmedkulturelle” (les: muslimer) utgjør en stor kontingent av asylsøkerne som kommer til landet.

Til og med Høyres leder, Erna Solberg, advarer nå. Til Aftenposten sier hun: ”Dette viser at asyltilstrømningen er ute av kontroll og regjeringen er handlingslammet og ute av stand til å håndtere problemet.”

Man kan spørre: Hvorfor er strømmen av asylsøkere så formidabel til Norge i forhold til situasjonen i andre stater? Forklaringen er enkel: Ikke et land i verden tilbyr asylantene slike lukrative økonomiske og sosiale goder som her til lands. Her får til og med muslimer offentlig støtte til islamsk religionsutøvelse – og store summer til bygging av moskeer. Også i provinsen Punjab i Pakistan er Norge førstevalget blant økonomiske utvandrere. Begrunnelsen er: ”I Norge får vi penger selv om vi ikke arbeider!”

Undertegnede var en tur i Praha i påsken. Her var ingen moskeer – ingen hijabbedekte kvinner som med sitt politiske uniformsplagg signaliserte: ”Jeg skal ikke integreres!”

Guiden fikk spørsmålet: Det ser ikke ut til at muslimene i særlig grad søker seg til Tsjekkia? Guiden svarte: Vi kan ikke tilby den samme høye levestandard som dere i Norge.

I fjor kom 20.000 innvandrere til Norge basert på ordningen med familiegjenforening. De er sikret en luksustilværelse her i landet hele sitt liv.

Vel er det så at dersom vi hadde kunnet benytte noen av de milliardene som i dag øses ut til den ukontrollerte innvandringen til våre egne borgere, ville vi ha fulgt Bjørnstjerne Bjørnsons oppfordring: ”Hva du evner kast av i de nærmeste krav”. Dette er likevel ikke det alvorligste problemet – for på sikt dreier det seg om: ”Norge av din hånd, konge!”.

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge
Leder