Muslimer krever svar fra norske politikere om hets

Imam og leder av Islamsk Union Agder, Akmal Ali, stiller ikke opp i noen debatt med SIAN. For at han skal gjøre det må man «respektere» islamske verdier.

ABB uttrykte beundring for islamske terrorister

Muslimer krever svar fra norske politikere om hets

Islamsk Råd Norge krever nå at de politiske partiene nedfeller i sine programmer at de vil bekjempe hets og hatefulle angrep mot muslimer. Yasir Ahmed i IRN skriver «Vi lyktes dessverre ikke å bekjempe 22-juli-terroristen sin ideologi.» Også Arbeiderpartiet har gitt uttrykk for at vi har ikke «gjort et godt nok arbeid med å få tak i holdningene bak Breiviks handlinger». Her forties at det er islam kombinert med ABBs sinnssykdom som utløste massedrapene. Det er også islam som er bakgrunnsteppet for det som skjedde i New Zealand. Situasjonen er egentlig såre enkel: Intet islam – ingen islamsk eller «høyreekstrem» terrorisme. Breivik uttrykte i sitt «manifest» stor beundring for islamske terrorister. Han ville samarbeide med dem for å gjennomføre terrorangrep i Europa. Skal Ahmed, Raymond Johansen og Hadia Tajik komme til bunns her, må de gå til holdninger islam står for.

Italienske parlamentarikere har foretatt en gransking og konkluderer:
«Vitenskapelige målinger viser at over 61 prosent av Koranen og andre islamske skrifter inneholder oppfordringer til politisk facsistisk krig, hat, voldtekter, myrderier, drap, ydmykelser, slaveri, lemlestelser og undertrykking m. m. av ateister, jøder, kristne og andre som ikke er muslimer.»
Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde hevder: «Jeg er sikker på at jeg har majoriteten av det norske folket på min side når jeg sier at islam og det åpne demokratiet er i dyp konflikt med hverandre.»
Ja, både Tybring- Gjedde og SIAN har folket på sin side idet – 56 prosent av europeere vil ha full stans i innvandringen fra islamske land – bare 20 pst. sier ja til flere muslimer.
Det er verken SIAN, Anders Behring Breivik eller New Zealand-terroristen som man behøver å gå nærmere etter i sømmene – det er og blir islam som må nedkjempes.
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Agder avd
Arne Tumyr
leder