Nå må norske terrorister stoppes

Sammensvorne «europeiske» terrorister som utøver sin globale jihad i Syria

Nå må norske terrorister stoppes

Norske myndigheter har en særdeles viktig jobb å gjøre i forhold til norske borgeres deltakelse i terrorhandlinger, såvel ute som hjemme. Vi har dessverre alt for mange eksempler på norsk deltakelse i terrorhandlinger i Syria. Av de anslått femten tusen ISIL-terroristene, er omlag fem tusen muslimer fra europeiske land – deriblant finnes det en muslimsk ekstremist-frontfigur fra Norge. Den 24 år gamle skiensmannen er født i Norge med chilensk bakgrunn. Han er konvertitt til islam og har vært aktiv i den norske ekstremistgruppa Profetens Ummah.

Lars Akerhaugs bok «Norsk jihad», utgitt av Kagge forlag i 2013, tar et dypdykk i jihadistmiljøet i Norge.

Demokratene i Norge vil hevde at de som er norske statsborgere skal direkte i fengsel når de ankommer norsk jord. De som har et annet statsborgerskap enn norsk skal selvsagt utvises. Det betyr også at enhver aktiv og engasjert kontakt og virksomhet knyttet til slikt miljø i Norge, bør kvalifisere til langt fengselsopphold – av allmennpreventive hensyn!

PST og Politiet skal selvsagt være aktive på banen og knuse disse miljøer, fengsle eller utvise aktivister, og drive forebyggende arbeid blant ungdom i Norge – slik at ikke nedbrytende ideologi kan planlegges og/eller praktiseres. Norsk jord skal ikke være noen arena for hverken revolusjon eller krigshandlinger, eller en Mulla Krekar i fri utfoldelse.

Norge er et vestlig demokrati, hvor det er både rom og takhøyde for syn og meninger av alle slag, med unntak av destruktive ideologier hvor terror og vold er med som ingredienser. Den fred som har preget vårt land i lang tid, er verd å forsvare. Det skal visse innvandrergrupper merke seg, og likeså andre grupper og enkeltpersoner som tror at her er det fritt fram.

Nordmenn forventer respekt for det norske samfunn og levesett, samt respekt for menneskerettighetene – og menneskeverdet, såvel som takknemlighet for å få komme hit og nyte godt av vår velferd. I motsatt fall er det bare å reise tilbake dit man kom fra. Vårt Norge er ikke interessert i forandringer utenfra hverken fra islam, ISIL, nedbrytende samfunnsstrukturer eller andre ukultur utenfra – som eksempelvis vil steine lesbiske og homofile medmennesker.

 

Vidar Kleppe

Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Vest-Agder