Når vold mot meningsmotstandere blir legalisert

Når vold mot meningsmotstandere blir legalisert

Det som skjedde i Bergen den 22.08.20 er et skremmeskudd for Norge.

Når voldsmuslimer fritt får slå ned og sparke en person i hodet når han ligger nede, trampe på, og kaste stein i hodet på vedkommende, før politiet i det hele tatt når frem for å fjerne disse voldselementene - da har vi et meget stort problem.

Unnskyldningen både muslimer og ledere av partiene i Norge bruker for denne volden er at SIAN er rasister og kommer med hatprat.

Men når man ber om å få bevis på at SIAN er rasister trekker de frem at Lars Thorsen ble dømt til 30 dagers betinget for en flyer han hadde delt ut. At dommen ikke kunne ankes er et brudd på menneskerettighetene. At han ikke fikk anke dommen var nok fordi de forsto at han ville blitt frikjent i en høyere instans.

Anna Bråten ble frikjent for det hun ble anmeldt for, sin tale hun holdt foran Stortinget i 2018.

Men fortsatt angriper meningsmotstanderne SIAN med at de er rasister. Det faller på sin egen urimelighet. Jeg skulle gjerne likt å få vite hvorfor de mener jeg er rasist, men namecalling er noe man kan slenge ut av seg uten begrunnelse; og for meg sier det mer om de som slenger rundt seg med slike uttrykk enn det sier noe om meg.

Så var det 'hatet' vi i SIAN sprer om oss med.

Vel, alt vi snakker om i talene våre er direkte hentet fra Koranen og de andre hellige bøkene i islam. Vi snakker om Muhammeds liv og lære - og ja, hans liv og lære var omsluttet av hat. Hat mot de vantro, hat mot homofile, hat mot jøder og hat mot kristne; og ikke minst kvinnesynet denne ideologien forfekter.

Det vi prediker er faktisk hat - islams hat som de oppdrar sine barn til å lære fra de er et par år gamle: eller som Abid Raja sa: "Vi får hatet mot Vesten, USA, jøder, kristne, homofile og de vantro inn med morsmelken."

Ingen av de som kaller oss i SIAN for rasister har noen gang hørt en eneste tale vi har holdt. Dette kommer mest av alt av at de gjør hva de kan for ikke å høre hva vi sier når vi har demo. Med gryter, pinner, jernstenger, megafoner og diverse instrumenter lager de så mye støy at de umulig kan høre et eneste ord av hva våre taler inneholder; og bruker de ikke disse tingene til å lage bråk, ja, så kaster de det på oss i SIAN.

Av og til kommer en setning her og en setning der inn i deres ører, og på samme måte som avisene og massemedia skriver - ut fra slike fraser tatt ut av kontekst - lager de seg et bilde av hva vi snakker om. Som regel fullstendig malplasert og uten sammenheng.

"SIAN hater muslimer" er et annet uttrykk de elsker å bruke.

Dette uttrykket avslører deres idioti da vi gang på gang og med god hensikt sier det motsatte. At de ikke får inn i skallen at Islam og personlig muslimsk naivitet ikke er synonymer vitner dårlig for deres utsagn.

Etter Bergen-slaget har flere politikere stått frem og sagt at de ikke liker volden som ble gjort mot politiet - MEN - at politiet brukte alt for mye makt da de sprayet såkalte "barn".

Om de som uttaler dette hadde stått der jeg sto ville de sett at det overhodet ikke var barn som oppførte seg slik. Det var voksne på godt over 18 år som rev og slet i gjerdene. At barn var tillatt å stå i mengden er hårreisende da dette hadde utviklet seg til en krigssone.

De som hoppet over gjerdet var alle muslimske unge voksne.

Om man ser på videoene kan man telle over ti personer som stormet demoen til SIAN. 

Å se Lars Thorsen bli slått ned, sparket, trampet på og kastet stein på i hodet - alt mens han lå nede er noe jeg håper jeg slipper å se igjen. Jeg løp frem for å hjelpe ham og for å verne om hodet hans men ble selv slengt i bakken. Hvor var politiet? Burde det ikke vært dem som vernet om Lars Thorsen og ikke ei kjerring på 58 år? Litt flaut eller hva, Bergens Politiet?   

At noen kan mene at dette var noe vi fortjente, eller Lars Thorsen fortjente, er mer enn jeg kan fatte. Jeg har lest i ettertid på sosiale medier at politikere fra Bergen og andre steder i landet skriver at de vil spandere middag på disse "krigerne" og at de vil samle inn penger til bøtene de vil få. Jeg så også venstreradden klappe i hendene da voldsmennene, som slapp unna politiet, kom tilbake til motdemonstrantene etter å ha utøvd vold mot Thorsen.

Hvor har vi i Norge egentlig havnet når vold mot meningsmotstandere er blitt legalisert? Når man er mer opptatt av at en13-åring blir rammet av politiets tåregass (fordi han/hun står sammen med bermen som presser mot gjerdene og ønsker å storme plassen) enn å fordømme volden Lars Thorsen ble utsatt for.

Og hvor er vår Statsminister oppe i alt dette? Sitter hun i sin regjeringsbolig og toer sine hender og håper at alt vil gå over? Hun var raskt ute med fordømmelse da høyreekstremisten stormet moskeen. Men hun mener kanskje også at SIAN fikk som fortjent?

Det virker som om man mener at Lars Thorsen slapp for billig unna. Ønsket man helst at han hadde hatt mere "uflaks" slik at han døde? For det må jo være utrolig uflaks for enkelte å se at han reiste seg opp og klarte å gå for mer eller mindre egen maskin etterpå?

Det var bare flaks at Thorsen ikke får varige mén av dette overfallet eller at han døde. Hadde et spark truffet i tinningen eller steinen truffet litt mer til høyre hadde han faktisk kunne dødd.

Hvor var så politiet? Jo de hadde sivile utplassert blandt venstreradden, ellers sto de langt bak oss i SIAN. Det var ingen som sto i bufferten mellom gjerdene mot mobben - slik de alltid har gjort andre steder. Hadde de gjort det hadde de kunnet hindre det som skjedde. Og hvordan var gjerdene stillt opp? Jo enkle gjerder som var lette å hoppe over. Jeg er ikke ansatt hos poilitiet og ikke skal jeg late som jeg vet hvordan de skal gjøre jobben sin. Men en ting er sikkert. Jeg har vært menneskerettsaktivist i SIAN i lang tid og dette var ikke optimalt av politiet. Spesielt ikke etter hva vi opplevde i Trondheim, Arendal og sist på Furuset. Det er en skam.

At mennesker som ser videoen hvor Lars ligger på bakken, hodet blir kastet stein på, sparket og hoppet på, alt mens han ligger nede og så ha baller nok til å kritisere politiet for at de brukte tåregass for å holde mobben unna, er for meg helt på trynet.

Da jeg tok mikrofonen under oppstyret og fortalte den Islamske mobben at vi i Norge har ytringsfrihet og at om de var imot det kunne flytte til et Islamsk land så jeg en eldre muslim som sto kledt i hvit wahabisme drakt hisse opp sine undersåtter og viftet med armene for å få dem til å hoppe over gjerdet. Jeg ble rett og slett kvalm.

Her gir våre folkevalgte milliarder til moskeer og islamske grupper - men oss som kritiserer denne hatideologien får ikke et eneste øre. Om vi forsøker å samle inn penger til sikkerhetsutstyr, ja så får vi f*** ikke lov til det heller da Sparebank1 mener det ligger utenfor deres retningslinjer (etter stort press fra venstreaktivister). Ønsker også Sparebank1 at vi i SIAN skal bli drept? For de godtar innsamling til bøter som voldsmuslimene samler inn til sine egne. Hvor er Norge på vei?

Jeg er sint, jeg er rasende og jeg er drit forbannet på feige politikere, på politiet i Bergen, på imamer og rettroende muslimer som mener at vold mot oss i SIAN er helt legalt. Men stakkars oss om noen krenker deres hellige bok Koranen eller deres falske profet Muhammed, da er alt lov. Som Abid Raja sa i sitt innlegg til Aftenposten i 2012: "Krenker noen profeten, Koranen eller islam er de fritt vilt og kan slås, denges og gjerne drepes." Har ingen lest dette innlegget? Innlegget som gir et førstehånds innblikk i hvordan muslimske gutter blir oppdradd i Norge?

Jeg lurer på hva som må til før folk reagerer. Må en av oss blir drept? Hvorfor skal det være galt å ha baller nok til å stå imot det presset media, politikere og islamske organisasjoner har satt på alle oss som forsøker å advare mot den totalitære ideologien islam?

Som jeg har sagt utallige ganger i mine taler: "I Norge har vi religionsfrihet. Du kan tro på hva du vil. Om du tror på Allah, en stein, en pedofet eller Gud så gjør det, men kom ikke til mitt land og forsøk å presse på oss sharialovene som dere følger - dere som er rettroende muslimer ifølge denne loven. Islams lovreligion har ingenting i et demokrati å gjøre. Ønsker dere Sharia, ja så flytt til et av de over 50 landene som praktiserer dette. I Norge har vi ytringsfrihet og den skal ingen ta fra oss!"