Offentliggjør manifest mot ”sjakalene” i muslimske innvandrerbander

Hells Angels Danmark setter halen på grisen:

Offentliggjør manifest mot ”sjakalene” i muslimske innvandrerbander

For mange er ikke Hells Angels mors beste barn. Noen av deres medlemmer er dømt for kriminalitet. Selv hevder Hells Angels at de er en motorsykkelklubb som kun dyrker sin lidenskap for Harley Davidson-motorsykler. I tillegg nekter Hells Angels å la seg trakassere av blant annet muslimske innvandrerbander, som herjer Danmark stadig større grad.

Hells Angels' talsmann Jørn ”Jønke” Nielsen og en kamerat ble angrepet av muslimer foran en gatekiosk nylig og knivstukket. Jønke ble satt bak lås og slå. Påtalemakten i Danmark ville ha ham mentalundersøkt. Det gikk Jønke med på når han selv fikk bestemme hvilken psykiater som han skulle snakke med. Myndighetene måtte bøye seg. Det skal nemlig være fritt legevalg også for medlemmer av Hells Angels. Etter undersøkelsen gikk Jønke ut som en fri mann og erklært som fullstendig normal.

Danmark ligger noen år foran oss når det gjelder islamisering og samfunnsoppløsning på grunn av politikernes hensynsløse innvandringspolitikk som den såkalte ”gjengkrigen” er et svar på.

Det er til syvende og sist ikke mulig å stjele et folks land og kultur uten at det får konsekvenser. Noen begynner å reagere – og så noen flere. Hells Angels' forsvar mot angrepene i Danmark må sees i dette perspektivet. Dersom dette eskalerer, er det politikernes ansvar ene og alene.

SIAN har ingen tilknytning til Hells Angels, men vi refererer likevel til deres manifest der de definerer hva vi skal forstå med uttrykket sjakaler.

Les manifestet hos Hells Angels Danmark.

Rolf Eriksen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Medlem