«Oh, Allah angrip jødene – ikke spar en eneste en!»

Islamister fortsetter terroraksjoner der de kommer til:

«Oh, Allah angrip jødene – ikke spar en eneste en!»

Hvor man enn vender seg i verden der muslimer har en viss posisjon, er bildet helsvart: Tilbakestående islamske samfunn med fravær av demokrati, næringsliv, infrastruktur og kultur. Der hvor islam er florerer undertrykkelse, tortur, drap, terror og krig. Det islamske diktatur er menneskehetens svøpe – så ufattelig grusomt: Drep de som er imot islam – skjær hodet av dem – utrydd ulydige kvinner ved å steine dem langsomt til døde. Den som bryter islamsk lov skal piskes inntil ryggen er en eneste blodmasse. Utrydd alle som ikke vil underkaste seg islam og forkynn Profetens budskap: Allahu Akbar, Allahu Akbar! Denne ubeskrivelige ondskap er inspirert av Koranen, som er læreboken for muhammedanerne også her i landet. Det norske storting ved konstitusjons- og kontrollkomiteen, med Anders Anundsen fra Fremskrittspartiet som leder – feilinformerer det norske folk når han på vegne av de folkevalgte sier: Islam er ved sin lære og sitt arbeid i samsvar med rett og moral. Islamister får av Stortinget over 100 millioner i statsstøtte. Uten islam ville 90 prosent av verdens blodige konflikter ikke ha eksistert. Uten islam ville vi ikke hatt en politisk-religiøs bevegelse her i landet som er på kollisjonskurs med verdiene i det norske samfunn – og som skaper strid og splittelse i folket på kort og på lang sikt.

Snart kommer skrekkmeldinger fra Pakistan om dødsdommer mot «forbrytere» som har fornærmet profeten, i neste fase kommer melding fra Iran om mennesker som har praktisert homofili og som derfor skal henges. I øyeblikket preges nyhetsbildet av desperate mennesker og uholdbare tilstander  i Egypt og Tunisia. En av Egypts islamske «lærde», Mahmoud Shaaban, sa på TV torsdag at lederne for Egypts største opposisjonskoalisjon burde få dødsdom. Blant disse er Nobels fredsprisvinner, Mohamed ElBaradei.

Koranen er vår lov

En annen islamsk leder, Abu, sa at angrep på kvinnelige demonstranter på Tahrir-plassen som ikke er kledd som gode muslimer har selv ansvaret hvis de blir voldtatt. De går dit for å bli voldtatt, skrek Abu for åpen mikrofon, ifølge Aftenposten. President Mursi fra det islamske brorskap holder stramt i tømmene. Brorskapets motto er: «Allah er vårt mål, budbringeren er vår leder, Koranen er vår lov, jihad er vår vei. Å dø for Allahs sak er vårt største håp.»

Strupen overskåret

NTB melder at tre leger i Nigeria ble drept. Strupene ble skåret over. Islamister krever selvstyre over tre provinser i Thailand, Yali, Pattani og Narathiwat.

Frankrike med støtte fra andre vestlige land kjemper videre mot islamister i Mali. Selv om de vinner militært kommer islamistene ikke til å slutte fred – de vil i årene framover dukke opp snart her og snart der hvor de fortsetter med sin terrorisme – alle steder hvor de kommer til.

Jomfruer i Paradiset

Unge menn i Afghanistan får ikke adgang til kvinner, ekteskap og sex. Taliban kommer nå med tilbudet fra Koranen: Kjemper de for Allah og dør de som martyrer kommer de øyeblikkelig til Paradiset – der venter dem 72 yppige jomfruer.

Ført bak lyset

Etter karikaturstriden reiste en norsk statlig-kirkelig delegasjon til Midtøsten for å unnskylde at Vebjørn H. Selbekk hadde trykket Muhammed-tegninger i Magazinet. Her møtte de, ifølge domprost Olav Dag Hauge, en særdeles hyggelig lærd muslim, lederen av fatwarådet i Europa, Yusuf al-Qaradawi. Domprosten sa selvsagt ikke noe om at den samme Qaradawi hadde populære programmer på TV-kanalen Aljazeera som han i bønn avsluttet slik: «Oh, Allah, ta dine fiender, fiender av islam. Oh, Allah, ta jødene, de lumske angriperne. Oh, Allah, ta dette utsvevende, utspekulerte, arrogante band av mennesker som har spredt så mye tyranni og korrupsjon i landet. Hell din vrede over dem. Ikke spar en eneste en av dem – drep dem ned til den aller siste.»

Drep jødene

Al-Qaradawi forholdt seg bare til Koranen der det står skrevet i sure 5:52: «Dere som tror, ta ikke jøder eller kristne som venner.» Budskapet i «Den hellige bok» er klart: Drep jødene der dere finner dem.  Det vakte oppsikt da Dagsrevyen søndag – for en gangs skyld – fortalte hva muslimske barn i Midtøsten lærer om jødene : Barn vokser opp med å lære at jøder er satan med hale. Voksne får høre at jøder er onde og ikke til å stole på. Det er kanskje ikke så rart at hatet vokser. Budbringeren er en myndighet som får store beløp fra Norge.

Islamske sykehjem

Islamiseringen fortsetter. Den genuine islamske kvinnen fra Groruddalen,  Afshan Rafiq, vil trolig komme inn på Stortinget etter som hun er nominert på 9. plass på Høyres liste ved høstens valg.  Sammen med Saera Kahun foreslo hun i 2005 at muslimene måtte få egen eldreomsorg som er tilpasset deres kultur. De to ville ha egne muslimske avdelinger på sykehjemmene.

Trygve Lie «likvidert»

Islamister liker ikke Trygve Lie på grunn av hans positive holdning til opprettelsen av staten Israel i 1948. Han ble FN's første generalsekretær, kom opprinnelig fra Groruddalen. På Furuset ble det satt opp en statue av Trygve Lie, reist av Arbeiderpartiet.  I 2004 ble det hengt brennende bildekk om halsen på statuen og hele monumentet ble revet over ende.

Terror i Skandinavia

I Europa har det vært en rekke forsøk på angrep og trusler mot Skandinavia siden karikaturtegningene ble publisert i 2006. Fem personer ble pågrepet i Sverige og Danmark mistenkt for å ha planlagt terror mot Jyllands-Posten. Stockholmsbomberen under julehandelen i 2011 uttalte at hans angrep var hevn for at Lars Viiks hadde tegnet profeten Muhammed som en gris. Lors Doukaev fra Tetsjenia  ble dømt for å ha planlagt å sende en brevbombe til Jyllands-Posten, da den ved en feil eksploderte fredag 10.september 2010 på et hotell i København.  Den norske terrorcellen som ble ledet av Mikael Davud hadde som mål å bombe Jyllands-Posten. To personer ble arrestert i USA i 2009 mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep mo den danske avisen.

Hurra for redaktørene

Dersom norske redaktører mente noe med å forsvare ytringsfriheten – hadde de selvfølgelig solidarisert seg med redaktør Flemming Rose i den danske avisen. Rose er i stedet blitt møtt med trykkende taushet fra sine norske kolleger  – nesten samtlige har feiget unna. En lederartikkel om ytringsfrihet i ny og ne har redaktørene ingen problemer med å rive av seg, men de nevner nødig islam. Det virker som om de foretrekker å svinge begeret på Redaktørforeningens årsmøte  og prise den «frie presse» – som i realiteten er bundet av selvsensur og «Det nye Norge».

Uten islam – fred!

Ut fra den informasjon som foreligger (The Uppsala Conflict System) er islam delaktig i 90 prosent av verdens blodige konflikter. Siden «9/11» er utført ca. 20.000 islamske terroraksjoner med over 100.000 døde. Islam er uten sammenligning den aller største tragedie og katastrofe som har rammet verdens befolkning i historisk tid. I 1400 år har islam fremprovosert utallige blodige konflikter og kriger. Islam har ved overfall og myrderier mot ikke-muslimer opp gjennom årene – kostet langt flere mennesker livet enn nazismen, kommunismen og de to verdenskrigene har gjort til sammen. Det er stor risiko for at islam i fremtiden utløser blodige kriger i Europa.

Uten islam ville 90 prosent av verdens konflikter ikke ha eksistert.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Arne Tumyr
Leder