Over 20.000 islamske terror aksjoner de siste 12 årene

Det varmer «gode muslimer» når en terroraksjon i USA lykkes

Over 20.000 islamske terror aksjoner de siste 12 årene

Brødrene Dsjokhar og Tamerlan Tsanarjev som utførte terroraksjonen i Boston ville markere at islam må beskyttes mot religionens fiender. Dermed kan det konstateres at bakteppet for ugjerningen er religiøst motivert – med Koranen, sharia og hele den  politiske konteksten som hører til islam. Brødrene Dsjokhar og Tamerlan vil som «gode muslimer» og nå også martyrer, bli hyllet i mange muslimske miljøer rundt om i verden. Det er intet som varmer en «rettroende» muslim mer enn når en islamsk terroraksjon lykkes i USA – islams erkefiende nr. én. Fullt så greit er det ikke for norske journalister og samfunnsaktører. Ikke minst må det være skuffende for Shoaib Sultan i Antirasistisk senter og Øyvind Strømmen som helst ser terroraksjoner fra «høyreekstreme». Mens norske journalister og samfunnsaktører skrev side opp og side ned om et høyreekstremistisk bakteppe, som angivelig hadde inspirert Anders Behring Breivik, tier de samme aktivistene om bakteppet for Boston-ugjerningen.

Det hadde ikke vært vanskelig for journalister å finne detaljerte og groteske drapsordrer innenfor den islamske lære: «Bekjemp og drep de vantro!». Utallige er oppfordringene fra imamer i moskeer rundt om i verden knyttet til jihad-angrep mot Vesten. Ondskapen kjenner ingen grenser. På flyplasser må småbarn kroppsvisiteres – foreldre kan ha spent på dem bombebelter.

Koranen pålegger troende muslimer å føre en evig kamp mot ikke-muslimer inntil all motstand mot Allah og hans sendebud er nedkjempet. Mens noen muslimer i vestlige land snakker høyt om islam som «fredens religion», nedkjemper «gode muslimer» de dekadente vantro undermenneskene i vestlige land, alt mens shiamuslimer massakrerer sunnimuslimer og omvendt.

Her er et utall tragedier forårsaket av islamister – tragedier som norske aviser tier ihjel. De skriver ofte og i malende ordelag hvordan vi «høyreekstreme» sprer frykt for islam. Kanskje avisfolkene selv ikke skriver om islams menneskefiendtlige atferd – av frykt for å bli angrepet av islamister. Jyllands-Posten som valgte konfrontasjonslinjen med islam er i dag en festning etter utallige angrep fra «gode muslimer». Selvfølgelig vil verken VG, Dagbladet, Aftenposten eller Dagsavisen sette seg selv i en slik situasjon – da er det bedre ikke å tirre herrefolket.

Blant våre politiske ledere oppsto en bissar konsensus etter 22. juli 2011 – den ene etter den andre sto fram i media og sa at man kan ikke dømme hele gruppen dersom én person i gruppen gjorde noe avskyelig.

Det gjelder for kristendommen, men ikke for islam – fordi vold og drap kjennetegner «islams arbeids- og prinsipprogram».

De siste 12 årene har 20.740 «gode muslimer» fulgt den islamske drapsordren og sprengt seg selv og titusener andre uskyldige mennesker i biter. Er det bare «noen få» som ødelegger for hele gruppen, eller er det noe fundamentalt galt med det gruppen står for?

Dette vil ikke og kan ikke journalister og redaktører skrive så mye om – frykten for konsekvensene styrer dem – som er et resultat av islamiseringen. Dette er bare begynnelsen.

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder