Posten må lære sine muslimske ansatte å gå på do!

Postens tradisjonelle logo med det klassiske hornet, kongekronen og kristenkorset ble byttet ut i september 2008. Nå går Posten også inn for å bringe uhygieniske huktoaletter inn på sine arbeidsplasser for å imøtekomme toalettkulturen fra sine muslimske ansatte. (Foto: Posten)

Posten må lære sine muslimske ansatte å gå på do!

Det er ikke til å tro – Posten, som har under arbeid den nye, store postterminalen på Lørenskog, hvor det ifølge VG skal arbeide 2000 personer fra 50 nasjoner, bygger huktoaletter, eller stådoer som muslimer er vant til i deres hjemland. (Kvinner og menn setter seg på huk og gjør sitt fornødne over et hull i gulvet).

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) vurderer å anmelde Posten til Helsedirektoratet på grunn av at ståtoaletter er ekstremt uhygieniske og åpenbart i strid med tekniske forskrifter for offentlige toaletter. Når mennesker har løs mage spruter avføring i alle retninger – som for huktoalettenes vedkommende resulterer i bokstavelig talt dritt over alt – som medfører fare for at andre toalettbesøkende blir smittet av blant annet E. coli-bakterier. På et vanlig norsk toalett skjer dette i en lukket kum med rengjøringsbørste ved siden av.

Alle som har vært på reise i islamske land har sett det meste av de såkalte huktoalettene. De er rett og slett så tilgriset med avføring og urin at mennesker fra den vestlige kultur ikke orker å gjøre sitt fornødne på slike avtredener.

Selv om Posten forsikrer at man vil sørge for renhold, kan det trolig bare skje tilfredsstillende ved grundig rengjøring og med påfølgende desinfeksjon etter hvert toalettbesøk.

Postens holdning er et illustrerende eksempel på snikislamisering. Det er ”det nye Norge” der Ola og Kari skal akseptere en hverdagskultur i deres eget land som er fullstendig fremmed og uakseptabel. I denne omgang gjelder det skrevne og uskrevne regler ved toalettbesøk.

Produksjonslederen ved den nye terminalen er Abdul Rehman – opprinnelig fra Pakistan og åpenbart muslim – forklarer til VG at huktoalettene gjør det lettere å unngå å få urin på klærne – noe som er svært viktig hvis man skal be etterpå. Rehman burde vite at ved å benytte et norsk toalett på normal vis får man urin eller avføring verken på sko eller klær.

Det er Posten, her representert ved regiondirektør Ole Bjørn Brenna, som sørger for at islamiseringen går sin gang. Han sier at Posten så seg nødt til å bygge slike toaletter, fordi en del av de ansatte sto på toalettringene og gjorde sitt fornødne.

Det har tydeligvis ikke slått verken Rehman eller Brenna følgende enkle utfordring: Vi må lære våre nye landsmenn å gå på do!

For 50-60 år siden gruet lugarpikene på hurtigruta seg å seile på Finnmarkskysten. Mange samer tok feil – de gjorde sitt fornødne i vasken og ikke i toalettskålen.

Regiondirektøren i Posten sørger også for bønnerom til muslimene. Trolig får de fri fem ganger om dagen slik at de kan vende seg mot Mekka og be. Snart får de nok også fri på de muslimske helligdagene – og politikerne ser til – og godkjenner – at islamiseringen går sin seiersgang over vårt land.

Arne Tumyr
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Leder