Såkalt islamekspert får så hatten passer!

Såkalt islamekspert får så hatten passer!

Den kjente forfatteren Walid al-Kubaisi gir her den såkalte islamekspert ved Universitetet i Oslo, Bjørn Olav Utvik, så hatten passer.

Al-Kubaisi setter her fingeren på noe ytterst viktig, nemlig det intellektuelle forræderi i Norge når det gjelder islam.

Det finnes nesten ingen vilje blant norske intellektuelle til å gå krigsideologien islam etter i sømmene. Bortsett fra noen få som blant annet Halgrim Berg og al-Kubaisi selv. De øvrige norske intellektuelle er enten apologeter for islam, direkte forsvarere (Unni Vikan) eller de tør ikke komme ut av skapet med kritikk. Det siste kan man til nød forstå, siden det medfører en ikke-ubetydelig personlig risiko for den enkelte og familien dersom man tar bladet fra munnen. Al-Kubaisi tilhører den siste gruppen og han burde hatt medalje!

Til alle dem som tror at SIAN er fremmedfiendtlige kan vi bare si: La oss ikke få flere islamister og deres medløpere i vårt land, men gi oss gjerne mennesker som al-Kubaisi: modige, arabiske, intellektuelle anti-islamister.

Husk så også på alle de kristne som nå blir forfulgt i blant annet Irak, og som det knapt snakkes om i Norge – landet som har det kristne korset i sitt flagg men som gradvis lar seg islamisere.

Les mer hos Fritanke.no.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant