Seier for EDL i Manchester den 10. oktober!

EDL heiser det britiske flagget for frihet – mot sharia. (Foto: EDL)

Seier for EDL i Manchester den 10. oktober!

Det har knapt blitt nevnt i media og da bare som ”opptøyer” i Manchester den 10. oktober. Faktum er imidlertid at English Defence League (EDL) klarte å mobilisere tusenvis av sine tilhengere. Anti-demokratiske muslimer og deres medhjelpere i United Against Fascism (UAF) (sic) gjorde sitt beste for å stoppe EDLs patriotiske og fredelige demonstrasjon mot islamsk ekstremisme som bl.a. britiske tropper sloss mot i Afghanistan. SIAN bringer her en uttalelse EDLs pressetalsmann Trevor Kelway.

Hei, alle sammen!

Ja, hva kan jeg si? Gratulerer til alle som deltok lørdag den 10. oktober. Det var over 2000 EDL-medlemmer i området rundt Piccadilly Gardens på den dagen, selv om bare noen hundre ble tillatt å slutte seg til protestene.

Dette var langt bedre enn det noen av oss hadde forventet, og til tross for antallet var dette en fredelig protest fra vår side. Dette er faktisk den eneste sanne kommentaren jeg kunne finne på ”Håp ikke hat”-websiden (UAF-sympatiserende internettside, forf. anm.)

Skriv dere på 4Freedoms webside, og slutt dere til EDL-gruppen der.

Vi har uten tvil fått masse støtte fra folk etter demonstrasjonen på lørdag til tross for den totale mediablackout, i hvert fall når det gjelder tabloidpressens dekning.

De ønsket et opprør – 200 arrestert osv. De gjorde alt som stod i deres makt for å provosere frem en reaksjon som de ikke fikk, og vi er alle stolte over holdningene til EDL-medlemmer og sympatisører som ikke bare deltok i protestene og marsjene til bussene – la oss ikke glemme dem som ikke fikk lov til å involvere seg på noen måte. Se følgende video.

Takk, igjen og jeg lar snart høre fra meg.

Hilsen Trevor