Selv politiet «forstår» de islamske voldsbøllene!

Leder i SIAN, Lars Thorsen, må bare konstatere at kamp mot islam er med livet som innsats.

Drapsforsøk mot SIAN-folket lyktes nesten!

Selv politiet «forstår» de islamske voldsbøllene!

Det var bare tilfeldigheter som gjorde at ingen ble drept eller kvestet da SIAN-bilen i går ble utsatt for islamsk terror. Påkjørselen var brutal – og angivelig et svar fra islamske aktivister som følge av at SIAN-lederen satte fyr på Koranen.

Også nå priser den norske media-industrien ytringsfriheten i tvetydige ordelag, samtidig som SIAN fordømmes. Denne holdningen gjør seg til og med gjeldende hos politiet. Innsatslederen som var på åstedet i dag sa det slik: «Mange blir provosert av Koran-brenningen til SIAN – og det skjønner vi skikkelig godt.» Her får fremtidige islamske terrorister rimelig støtte og forståelse for volden. Holdningen fra det politiske korrekte samfunnet er klar: Vi vil ikke vite av islamsk terror mot de homofile, men når det gjelder SIAN så er jo de selv skyld i at de utsettes for islamsk terror.
Frp-leder Sylvi Listhaug er riktig nok tydelig på at de holdningene muslimer legger for dagen har «noe med religion å gjøre», men samtidig må vi si at selv Frp har ligget lavt i terrenget med islam-kritikk. Noe oppgjør med islamske verdier har vært og er uaktuelt. Partiets talsperson i innvandrings- og integreringspolitiske spørsmål, Erlend Wiborg, går så langt at han hevder SIAN ødelegger for alle som driver islam-kritikk
I stedet for brutal vold mot fredelige SIAN-demonstranter, burde sinte muslimer brukt fredelige og adekvate protester. De kunne ha tent på f. eks. Bibelen, et kors eller det norske flagget – som protest mot at Stortinget tillater koran-brenning! Men nei-da, da hadde de samme muslimene fått folkemeningen mot seg. Da er det bedre å gå løs på SIAN-folket – da får voldsmuslimene minimalt med motbør!
Arne Tumyr