Senter mot antisemittisme avviser Michael Melchior

Senter mot antisemittisme avviser Michael Melchior

Senter mot antisemittisme (SMI) ønsker ikke å delta på en fest der rabbineren Michael Melchior skal delta. Melchiors politikk er å islamisere Israel.

Noen jøder er dessverre blitt forrædere som for eksempel Joseph Cohen som konverterte til islam i 2001 og tok navnet Yousef Mohammed Al-Khatab og ble aktiv i Da'Wa (islamsk vekkelse) og som i dag sier at det er legitimt at muslimer dreper jøder og deres barn i terroraksjoner. Andre, som Michael Melchior, jobber mer indirekte for islam og støtter den etniske rensingen av jødene fra deres historiske områder i Judea og Samaria.

Etter SIANs syn har de norske jødene bare en organisasjon som de kan stole 100 % på at ikke dolker dem i ryggen og det er Senter mot antisemittisme (SMI). Vi i SIAN støtter SMI i deres kamp for å avdekke kreftene som ønsker å islamisere jødenes eget land Israel.

Kristne i Norge bør også merke seg at dersom islamiseringen av Israel fortsetter vil en rekke hellige steder falle i hendene på islam – som Jesu grav og Golgata. Men siden mange kristne i Norge ikke kjenner forskjellen mellom Jesus og Muhammed så spiller vel det mindre rolle.

Les mer hos Senter mot antisemittisme.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant