Sharia-Erna gir bort vårt Norge og hun får viktige stemmer som takk fra de mange islamske miljøene

Statsminister Erna Solberg var kommunalminister og ivret da sterkt for at viburde få sharia-råd i Norge. Noen kloke mennesker fikk stoppet henne i tide. (Foto Høyre)

«Jeg synes det SIAN sier er helt motbydelig»

Sharia-Erna gir bort vårt Norge og hun får viktige stemmer som takk fra de mange islamske miljøene

Sørgelig er det, men statsminister Erna Solberg vil gå inn i historien som den statsminister som drev hets mot demokratifor-kjemperne i SIAN – og som oppildnet islamister til å forby organisasjonen. Statsministeren gir bort Norge til islam, men det spiller åpenbart ingen rolle. Hun vil fortsette som statsminister - og da teller hver stemme også fra islamske miljøer.

-Jeg synes det SIAN sier er helt motbydelig, sier Solberg etter SIAN-demoen i Oslo. Hun var den rette til å komme med en slik uttalelse - hun som den eneste statsråd noen sinne som varmt har talt for innføring av sharia-råd i Norge.
Hun snur ryggen til eksmuslimer som sier rett ut at muslimer lar seg ikke integrere i et vestlig samfunn.
Heller ikke teller det at Europarådet slår fast at islam er uforenlig med våre verdier. Nei, statsminister Erna Solberg mener og sier at islam er en berikelse for Norge. Rettert mot SIAN sier hun: «Ytringsfriheten har en kostnad, og det er at man av og til må tåle og høre ting som man får vondt av.» Det at en statsminister går imot sitt eget land og folk gjør også vondt.
Vi kan se frem til at ved valget neste år sier velgerne til Erna: Nok er nok!
Arne Tumyr