Shariafolket rykker frem i USA

Biden kjører USA i dass. Shariafolket er likeglade, de er vant til å leve i drittland.

Shariafolket rykker frem i USA

Ut med det gamle

Inn med Shitholeistan flagget

Under Biden regimet har det gått rake veien til helvete på samtlige samfunnsområder. Pengemafiaens korrumpering av politikere har konsekvenser.  

Det sittende regimet er en videreføring av det tidligere Obama regimet. Det føres en politikk som går ut på å avskaffe USA blant annet ved å importere flere titalls millioner illegale migranter til landet. Hensiktene og virkemidlene er mange.

Denne uken slo for eksempel Biden fast at de ulovlige inntrengerne skulle brukes som en væpnet hær som hans dukkeførere i fremtiden skal benytte mot amerikanske patrioter som ønsker å beskytte demokratiet mot det tyranniet som det illegitime regimet arbeider for å innføre. Tidligere har han bevæpnet 87 000 funksjonærer i skattevesenet for bruk ved politisk motiverte razziaer mot patrioter.

Samfunnsnedbrytingen i USA er en turboversjon av den destruksjon vi i dag opplever i Norge. Det vi nå opplever her hjemme, ved at friske voksne med normal jobb ikke lenger har mulighet til å forsørge seg og familien, er for lengst en virkelighet i USA. 

Importen av fremmede skaper press på lønningene, og ødelegger fremtiden for arbeiderne. Dette forsto sågar LO frem til og med 1990-tallet. Arbeiderne ønsket den gang en reell innvandringsstopp. I dag kan de politikerskapte problemer kun løses med massive deportasjoner. Arbeiderklassen har drevet frem sin egen undergang ved grovt uansvarlig omgang med stemmesedler.

Pengemafiaen og dens politiske lakeier holder seg med et betydelig antall sexslaver i USA. Barn og voksne brukes som slavearbeidere. I Norge foregår slikt i noe mindre omfang foreløpig.

Elitenes atferd minner mye om den som shariafolket har praktisert i 1400 år.

I Minnesota er befolkningsutskiftingen allerede godt i gang, ifølge Aftenposten. Samfunnet er splittet mellom anstendige amerikanere, korrupte svikere i politikk og administrasjon, inntrengere fra shariafolket og importert slavearbeidskraft fra Mellom-Amerika.

Derfor er det ikke overraskende at Minnesota etter lang tids shariatilpasning av sin politikk, nå også shariatilpasser sitt flagg.

Det nye flagget til Minnesota har en påfallende likhet med flagget til drittlandet Somalia.

Staten som en gang ble befolket av skandinaver hadde et flagg som wokefolket på sedvanlig vis hevdet at var krenkende for indianere. Nøyaktig hvordan det originale flagget kunne være krenkende for noen er umulig å få øye på.

Inndeling etter identitet, rase, farge, kjønn, fiktivt kjønn med mer, er det sterkeste våpen for splittelse og polarisering av et folk.

Splittelse er påkrevet for å lykkes med å ødelegge samfunnet. Derfor er denne saken langt mer alvorlig enn  at det henges opp et nytt tøystykke i flaggstengene.

Nedrivning av det gamle, tradisjoner og historie, er påkrevet for at de samfunnsfiendtlige kreftene skal kunne bygge et nytt tyrannisk imperium på ruinene av det gamle velfungerende samfunnet.

Om det er shariafolket, pengemafiaen eller det patriotiske Folket som vinner denne krigen som nå herjer både i USA og Europa, avgjøres av deg og meg.