Shoaib Sultan på bortebane

Shoaib Sultan var på plass 16. august for å se om det var noen «høyreekstremister» som han kunne slå ned på. Med ryggen til: Øyvind Strømmen – mannen som ikke liker islam på grunn av holdningen islam har til bacon og øl.

Mannen som går rundt islamgrøten:

Shoaib Sultan på bortebane

Shoaib Sultan er ute i det norske sommerværet for å høre på hva demokrati- og frihetsforkjemperne har å si under demonstrasjonen foran Stortinget 16. august 2013. Denslags hører han jo intet om i hverdagen, blant imamer og mørkemenn. Det ser ikke ut som han liker det han hører.

For anledningen er Sultan kamuflert som tømmerhogger med helnorsk flanellskjorte. Det er nok et triks han lærte da han vokste opp i Skogbygda. Som eneste muslimske familie i nærmiljøet var det klokt å ikke tusle rundt i pysjamas og snabelsko. På samme måte som vestlige arbeidere i araberland ofte viser respekt for den stedegne kultur ved å kle seg etter lokal skikk. When in Rome do as the Romans. Sultan gjør ikke «as the Romans». Han bare kler seg slik. Muhammed sa ifølge en Hadith at Konstantinopel skulle erobres og deretter Roma. Sultan kler seg norsk men hans hjerte tilhører Muhammed. Hverken Roma eller Norge er erobret ennå, men det ser mørkt ut for begge. Det er Sultans plikt som muslim å erobre Norge for sin hærfører og Profet.

Går det som muhammedaneren Shoaib Sultan vil, er det ikke rutete flanellskjorte som er uniformen for de kommende generasjoner av nordmenn. Det er burka for damene og pyjamas for herrene.

Sultan er eksponent for islam. Islam står for det motsatte av frihet og demokrati. Sultan er således en antidemokrat.

I 2007 var Sultan generalsekretær i Islamsk Råd. Hans nestleder Asghar Ali ville ikke svare på hva han syntes om dødsstraff for homofili i Iran. «De er sjiamuslimer. Jeg vil ikke ta stilling til det, for jeg vet ikke hva de begrunner disse lovene med», sa Ali. Shoaib Sultan støttet Ali, og nektet å fordømme Irans dødsstraff på generelt grunnlag. Både Ali og Sultan har selvfølgelig lest Hadithen som beordrer drap på homofile, men det er mest hensiktsmessig å late som man er idiot. De politisk korrekte journalistene kjøper jo det meste ukritisk.

Ethvert anstendig menneske ville sagt at ingen rettsstat eller religion i verden har rett til å ta livet av folk for sin seksuelle legning. Det sa ikke muslimene i Islamsk Råd.

Sultan har sagt at han ikke finner teologisk støtte for homofil praksis i Koranen. Sagt enklere og tydeligere: Koranen tillater ikke homofil praksis. Shoaib Sultan kunne valgt å være ærlig og sagt at den eneste teologiske diskusjonen mellom islamske lærde er om hvordan den homofile skal drepes. At han skal drepes er alle enige om. Se Hadith Abu Dawud 4462: «The Messenger of Allah said, ‘Whoever you find doing the action of the people of Loot’ (Koranen 7: 80-84), ‘execute the one who does it and the one to whom it is done’.»

Sultan er flink til å gå rundt grøten. Man må være det, skal man forsvare en så menneskefiendtlig ideologi som islam.

Dette er ikke overraskende for SIAN, som kjenner lusa på gangen, og som leser deres religiøse skrifter. Sultan og enhver annen rettroende muslim er forpliktet til å akseptere dødsstraffen for homofili. Den er nedfelt i muslimenes hellige skrifter, og det er ikke tillatt for muslimer å promotere andre holdninger enn de som er gitt fra Allah. Sultan fastholder at dødsstraff for homofili er feil i Norge, men nekter å fordømme det når det skjer i islamsk styrte stater. Det kan jo indikere dårlige utsikter for de homofile også i Norge om et par generasjoner, når muslimene er i flertall her hjemme.

SIAN advarer stadig mot effektene av islamiseringen, men SIAN taler for døve ører. Det er så mye lettere å ikke tenke på det som er ubehagelig. Dine etterkommere vil dømme deg for hva du gjorde eller ikke gjorde i denne tid, da Europas sivilisasjon sto på spill.

Stem, og stem rett den 9. september.